is not valid win32 application

poruka: 4
|
čitano: 2.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz..

Danas sam instalirao Windows 7 Ultimate 64bit.. Windowsi su skinuti sa neta..

Ne želi mi instalirati programe koje imam na prijenosnom hardu, kada kliknem na instalaciju izbaci mi se ova poruka. Recimo, "BSPlayer is not valid win32 application". i tako sa svime šta je na prijenosnom hardu neće niti instalirati, niti otvoriti.. imam slike i nekakve filmove, niti njih ne želi otvoriti itd..

Pokušao sam onda skidati svaki program pojedinačno ispočetka i onda ga želi instalirati i sve funkcionira..

Instalirao sam na početku Drivere za matičnu i grafičku i mislim da mi je nakon toga počeo kenjati.. jel zna netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: is not valid win32 application

-vjerojatno USB driver, kabel, problem s diskom, AV.. bilo što, rezultat kao da je file na disku neispravan-oštećen. Bootaj neki liveOS/linux/miniPE.. i vidi dali radi OK, ako zeza tad je HW, ako radi tad je SW, recimo driver (što spominješ kao početak problema).

-možda samo loš usb-port/napon, promijeni utičnicu, restart + provjera u BIOSu (npr legacy, jer ponekad se prebaci na usb.1.1 i disk ima problema).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 16:48 (ihush).
12 godina
neaktivan

ma išao sam sam instalirati Win po prvi puta, jer ne želim stalno frendu dosađivati i skinuo sam sa neta Win 7 Ultimate 32/64bit.. Nisam neki stručnjak za računala i to sve radim po prvi puta, pa možda mislim da sam nešto krivo sa driverima napravio.. nemam pojma, možda nisu driveri.. jel se da to kako riješiti ili moram ispočetka dizati Windowse?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: is not valid win32 application

odgovor (kako otkriti) ti je već dat, 'alatima' za diagnostiku + logika, npr linux liveboot...

-'prljavi' windowsi mogu biti uzrok, ali ako problem nisi primiejtio do instalacije drivera, recimo da nije (jer windows ne rade pirati, windowsi su jedni.. razlike su u licenci i možda smeću-malwareu koje ti netko ubaci). U pravilu nova instalacija ništa ne rješava, jer nisi ni otkrio uzrok (osim ćorava koka, pa možda uspije).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice