Pozdrav,
totalna sam neznalica za sve u vezi s IT, pa se nadam da ću barem uspjeti smisleno sročiti pitanje.
Imam windowse 10 32-bit i procesor Intel pentium CPU G4560 s integriranom grafikom - google kaže da se radi o Intel HD graphic 610. Problem je što ta grafika ne radi, tj. u control panel - display adapters piše "microsoft basic display adapter". Uguglala sam da to znači da nedostaje odgovarajući driver - jesam li to uopće dobro shvatila?
Ako jesam, valjda trebam naći taj driver i skinuti ga. E to nikako ne uspjevam. Na službenoj Intelovoj stranici svi su HD graphic 610 driveri namijenjeni za 64-bit verziju windowsa 10, i kad skinem taj driver i pokušam instalirati, javlja mi "this computer does not meet the minimum requirements for installing the software". Isto se dogodi i kad s drugih sajtova skinem drivere navodno namijenjene za 32-bit windowse 10.
Luda sam više od ovoga jer ništa ne znam i svaku sitnicu moram beskrajno guglati, a grafika mi stvarno fali - stvarno nismo nešto zahtjevni po tom pitanju, ali ne možemo npr. koristiti Google earth a dijete ne može pokrenuti ni nezahtjevne igrice.
Pomoć? Odgovarajući driver, nova grafička kartica?