Instalacija drivera problem

poruka: 9
|
čitano: 2.379
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

kada hoću instalirat drivers BUG dvd poaže mi se poruka

"the NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current  hardware. setup will now exit"

imam grafiču Nvidia 8800GTX

pomagajte bračo po kompjutorima!!!

Što je cigara?
Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu.

0 0 hvala 0
18 godina

Vidis imao sam isto to samo s catalyst install managerom. Uglavnom nakon rasprave na ovom forumu ipak sam morao format napraviti i sve nanovo instalirati. Al sad sam pametniji, sa norton ghostom napravio sam image sistemske particije nakon svih zakrpa s neta i instaliranih programa tako da je sad sve sweet Cool

edit: meni driveri nisu nasli kompatibilan hardver hehe

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 12:00 (DrNasty).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Instalacija drivera problem

Jer mi možeš reći gdje je problem što ne valja (skužio sam pomoć i riješio) no kako je do toga došlo?

Što je cigara?
Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu.
18 godina

Nesto mi nije stimalo s ati install managerom jer sam mogao rucno instalirat drivere iz device managera. Ali nakon formatiranja je sve opet bilo ok i uredno se instaliralo.

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija drivera problem
sub_zero kaže...

kada hoću instalirat drivers BUG dvd poaže mi se poruka

"the NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current  hardware. setup will now exit"

imam grafiču Nvidia 8800GTX

pomagajte bračo po kompjutorima!!!

Jesi probao s Driver Genius Pro? On sam pronalazi drivere i pravi update postojećih . Također, postoji vrlo korisna opcija "Back up drivers" koja kao što ime kaže pravi backup drivera što je vrlo korisno kada rušiš sustav (npr odabereš da ti back up spremi na disk koji nećeš formatirati i kada ponovno podigneš sustav imaš mogćnost vraćanja drivera tj učitavanja s neke od particija)

14 godina
kule93 kaže...

Jesi probao s Driver Genius Pro? On sam pronalazi drivere i pravi update postojećih . Također, postoji vrlo korisna opcija "Back up drivers" koja kao što ime kaže pravi backup drivera što je vrlo korisno kada rušiš sustav (npr odabereš da ti back up spremi na disk koji nećeš formatirati i kada ponovno podigneš sustav imaš mogćnost vraćanja drivera tj učitavanja s neke od particija)

E moj Kule,gdje ti iskopa ovu temu,koja je inace stara...evo jos malo pa 4 god!

Kasno palis!{#}

15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
kule93 kaže...

E moj Kule,gdje ti iskopa ovu temu,koja je inace stara...evo jos malo pa 4 god!

Kasno palis!{#}

Možda nije pomogla samom autoru teme ali će zasigurno pomoći onima koji pregledavaju stare postove i teme poput mene a koji naiđu na sličan problem....Iako nisam baš dugo na forumu(aktivno nekoliko dana)  shvatio sam da mnogi samo otvore teme i uopće ne daju zaključak tj samo se zahvale za pomoć a ne objasne pobliže kako su riješili problem...slično je i s ostalim temama npr "ultimativna tema za izbor prijenosnika" gdje su svi u početku pozdravili temu a zapravo se samo gomilaju pitanje a gotovo da se na prste jedne ruke mogu izbrojati odgovori na postavljenja pitanja...

I još jedna stvar : stariji postovi su puno kvalitetniji od novijih i to ne tvrdim samo ja nego sam to zaključio u razgovoru s forumašima koji su već veterani na forumu

Bilo bi jako dobro kada mi moderatori malo skresali broj tema koje nemaju završetak  ili koje su gotovo identične ...time bi forum zasigurno postao kvalitetniji 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 21:20 (kule93).
14 godina
kule93 kaže...
Možda nije pomogla samom autoru .....

U potpunosti se slazem sa tobom,sto se tice otvaranja tema!

Al ajd vec ako je rijec o driverima,da puknem i ja svoju"pametnu"

Driver Genius Pro,mene i nije bas odusevio,sve on to li-la lipo nacrta,skida,instalira,hvali se(Kada ga deinstaliras on veli:pa zasto,popravio sam ti ovo...ono...!?

Ali ipak ne skida naj drivere,to sam se uvjerio ja i nekolicina drugih,posebna mu je boljka graficki driveri,koje kao da kopa iz kamenoga doba!

U biti ja vjerujem da je on OK program-ali kada ga kupis,sto nazalost,ne kupuje svako,tako da su ograniceni na crackane kopije koje ne dozvoljavaju update

baze novim driverima.Takvih korisnika Driver Geniusa sa nasih prostora ima 99.99%-garant!

Onaj koji kupi-kupuje jer zna za sta mu treba-ali taj onda zna i manualno skinuti nove drivere!

Sto se tice drivera-opcenito,sve sto treba je recimo Everest i Google,nista vise!

15 godina
neaktivan

Help!!

Imam Gigabyte 8600 GT karticu na Gigabyte GA-M57SLI-S4 ploči

Dvije particije, Windows XP i Windows 7

Grafička pod XPom radi bez ikakvog problema s bilo kojim driverima, starijim ili novim

Pod W7 problem.. radi samo s gen.driverima. W7 je tijekom reinstalacije drivera prepoznaju, shvate da je to 8600 GT, ali instalacija drivera ne ode do kraja jer u jednom momentu "izbaci" poruku da instalacija nije moguća, razlog: access denied.

Nije pomoglo ni instaliranje nekoliko razlicitih drivera, (starijih, novijih)

Nije pomoglo ni deinstalacija drivera, brisanje foldera C:/NVIDIA...(gdje su se nalazili raspakirani driveri), pa nova cista instalacija..(savjet skupljen s nekog foruma)..

itd..

itd..

Savjeti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice