IE problem

poruka: 37
|
čitano: 3.942
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IE problem
pitanje

Imam problem s IE7. Inace koristim FF,ali mi treba i IE za pregledavanje web- stranica i otklanjanje bugova. Dakle, kad se digne IE nema gore izbornika, niti znam kako da ih dodam, kad upisem stranicu, iskoci *stranica* currently unavaible. Kad upisem google, na tabu se pokaze slika googla, sadrzaj prazan, a i alatna traka prazna. What to do?!

Znao sam da to nisam trebao reci!

0 0 hvala 0
17 godina
IE problem

Da bi dobio klasične izbornike odeš na Tools (gore, desno) i klikni na Menu Bar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IE problem
autorov komentar
klimama kaže...

Da bi dobio klasične izbornike odeš na Tools (gore, desno) i klikni na Menu Bar.

Jesi ti pročitao šta sam napisao? Nema nikakvih izbornika! Niti ih mogu dodati na desni klik! Kako da downgrade-am ga na IE 6.0, u add/remove, nema gumba za remove!
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Imam problem s IE7. Inace koristim FF,ali mi treba i IE za pregledavanje web- stranica i otklanjanje bugova. Dakle, kad se digne IE nema gore izbornika, niti znam kako da ih dodam, kad upisem stranicu, iskoci *stranica* currently unavaible. Kad upisem google, na tabu se pokaze slika googla, sadrzaj prazan, a i alatna traka prazna. What to do?!

ajd pukni screenshot toga :)
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
17 godina
Koji ti je Windows? Ako ti je Vista, otvori IE i pritisni lijevi ALT.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

XP sp2. Skrinšot!

17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

XP sp2. Skrinšot!

Kao što klimama prije reče klikneš na tools - menu bar
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 13:34 (Perica).
17 godina
Smooth Operator kaže...
klimama kaže...

Jesi ti pročitao šta sam napisao? Nema nikakvih izbornika! Niti ih mogu dodati na desni klik! Kako da downgrade-am ga na IE 6.0, u add/remove, nema gumba za remove!
  Koliko vidim, prema tvome screenshotu, gore desno ti piše Tools. Stisni Tools i odaberi Menu Bar.
17 godina
A ljudi, otvori IE i klikni ALT kontrolnu tipku.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Od alt-a nikakve koristi, kad stisnem tools-e iskoči samo ovo nema menu bar-a. Skrinšot!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 13:44 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
IE problem

Probaj sa Tools - Internet options - Advanced i onda Reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Perica kaže...

Jesam,opet sve isto. Prazan sadrzaj,prazna adresna traka, nema meni na tools-ima. Kako da skinem IE 7.0 i downgrade-am ga na 6.0?! U add/remove programs nema gumbića remove na IE 7.0!
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Perica kaže...

Jesam,opet sve isto. Prazan sadrzaj,prazna adresna traka, nema meni na tools-ima. Kako da skinem IE 7.0 i downgrade-am ga na 6.0?! U add/remove programs nema gumbića remove na IE 7.0!
 Meni se nalazi u Ad or remove programs pod Windows Internet Explorer 7. Ako ga nemaš za izbrisati, probaj ga ponovno instalirati.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Perica kaže...
Smooth Operator kaže...
Perica kaže...

Meni se nalazi u Ad or remove programs pod Windows Internet Explorer 7. Ako ga nemaš za izbrisati, probaj ga ponovno instalirati.
 I meni se tu nalazi, ali nema gumba remove! A probao sam i nanovo, počne i tako stoji, ne ide instalacija uopce.
17 godina
neaktivan
IE problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Perica kaže...
 Ništa ti od čišćenja registriya. Problem je veci od samo da nema meni, problem je sto nema adresne trake, ni sadrzaja! Kako ručno deinstalirati IE7, zna li iko?!
17 godina
neaktivan

Evo još jedan link http://support.microsoft.com/kb/927177 

Probaj sa drugom metodom. 

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Nako ukucavanja %windir%\ie7\spuninst\spuninst.exe iskoči mi ovo! Slika!

17 godina
neaktivan

Očigledno ti nešto fali, dali imaš dir C:\Program Files\Internet Explorer i datoteke u njemu.

Postoji i mogućnost sa system restore vratiti stanje prije instalacije IE7, ako ti nije isključen.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Nije mi uključen system restore, ima taj folder i u njemu svi fileovi! Valjda su svi. Na slici su uključeni hidden file 'n' folders, tj. vide se.

17 godina
neaktivan
IE problem

Nemam više ideja. Ja bi još probao izbrisati taj dir C:\Program Files\Internet Explorer (tako da ostane u recaycle bin) i onda pokrenuo ponovnu instalaciju ie7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Uspijela instalacija, ali stanje nepromjenjeno! Opet nema ništa, ni trake, ni sadržaja, ni...

17 godina
neaktivan

Dali ga sad možeš deinstalirati iz ad remove programs, ili sa spuninst.exe.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo, nekako sam ga deinstalirao, sad uopće nemam IE ni onog 6.0. Da ga ponovno instaliram?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 13:36 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
IE problem

Koja je verzija IE7 koju instaliraš, možda je bolje iči na microsoft update pa od tamo preuzeti ie7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Preuzmi s MS-a bolje IE8 beta2 verziju ako već ne šljaka IE7.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

7.0, skinem kvačicu up-date za ona Microsoftova gov*a.

17 godina
neaktivan
IE problem

Mislio sam dali je to ie7 beta koju imaš jer po slici od prije vidim da je stari datum od exe datoteke. Ja imam ovu veriju (vidi sliku).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Sad sam skinuo 8 beta. Instalirao. Pokrenem, opet nema adresne trake ni sadrzaja. Ovo bude 3sec onda i IE iskoči. Upalio sam ga 10 puta dok nisam okinuo screenshot.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 14:39 (Smooth Operator).
17 godina
Ovaj post je za slucajeve X.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice