Imam problem s IE7. Inace koristim FF,ali mi treba i IE za pregledavanje web- stranica i otklanjanje bugova. Dakle, kad se digne IE nema gore izbornika, niti znam kako da ih dodam, kad upisem stranicu, iskoci *stranica* currently unavaible. Kad upisem google, na tabu se pokaze slika googla, sadrzaj prazan, a i alatna traka prazna. What to do?!
Da bi dobio klasične izbornike odeš na Tools (gore, desno) i klikni na Menu Bar.
Da bi dobio klasične izbornike odeš na Tools (gore, desno) i klikni na Menu Bar.
Imam problem s IE7. Inace koristim FF,ali mi treba i IE za pregledavanje web- stranica i otklanjanje bugova. Dakle, kad se digne IE nema gore izbornika, niti znam kako da ih dodam, kad upisem stranicu, iskoci *stranica* currently unavaible. Kad upisem google, na tabu se pokaze slika googla, sadrzaj prazan, a i alatna traka prazna. What to do?!
Probaj sa Tools - Internet options - Advanced i onda Reset.
Evo još jedan link http://support.microsoft.com/kb/927177
Probaj sa drugom metodom.
Očigledno ti nešto fali, dali imaš dir C:\Program Files\Internet Explorer i datoteke u njemu.
Postoji i mogućnost sa system restore vratiti stanje prije instalacije IE7, ako ti nije isključen.
Nemam više ideja. Ja bi još probao izbrisati taj dir C:\Program Files\Internet Explorer (tako da ostane u recaycle bin) i onda pokrenuo ponovnu instalaciju ie7.
Uspijela instalacija, ali stanje nepromjenjeno! Opet nema ništa, ni trake, ni sadržaja, ni...
Dali ga sad možeš deinstalirati iz ad remove programs, ili sa spuninst.exe.
Evo, nekako sam ga deinstalirao, sad uopće nemam IE ni onog 6.0. Da ga ponovno instaliram?!
Koja je verzija IE7 koju instaliraš, možda je bolje iči na microsoft update pa od tamo preuzeti ie7.
Preuzmi s MS-a bolje IE8 beta2 verziju ako već ne šljaka IE7.
7.0, skinem kvačicu up-date za ona Microsoftova gov*a.