Žali mi se kolega da mu već neko vrijeme disk radi na 100% i 2 put dnevno komp se zaledi i mora ga resetirati. Danas uhvatim vremena i odem srušit windowse sve fino podesim, i ponovo isti problem, disk iz čista mira skoči na 100% i uzasno sporo otvara programe. I onda se smiri bude sve okej. Testirali smo i disk, sve je okej nema bed saktora, uzeo je disk u 10mj 2017 godine. Ima slika dolje točno u procesima šta ga tuši. No nažalost ne razumijem se u taj softverski problem...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Žali mi se kolega da mu već neko vrijeme disk radi na 100% i 2 put dnevno komp se zaledi i mora ga resetirati. Danas uhvatim vremena i odem srušit windowse sve fino podesim, i ponovo isti problem, disk iz čista mira skoči na 100% i uzasno sporo otvara programe. I onda se smiri bude sve okej. Testirali smo i disk, sve je okej nema bed saktora, uzeo je disk u 10mj 2017 godine. Ima slika dolje točno u procesima šta ga tuši. No nažalost ne razumijem se u taj softverski problem...
Windows update vrlo vjerojatno.
Ako si vec dizao friske windowse, nadam se da si s microsoftove stranice skinuo instalaciju.
Ako jesi, nakon dana bi problem trebao nestati.
Laptop ?
Nije laptop, nije do windows updejta, upravo sam išao rušit windowse jer dečko ima tih problema već neko vrijeme. I razlog rušenja windowsa su upravo problemi koje sam naveo u prvom postu...
https://www.easeus.com/partition-manager-software/fix-windows-10-100-disk-usage-in-task-manager.html
Tako sam ja rijesio na jednom uredskom pc-u.
Nije laptop, nije do windows updejta, upravo sam išao rušit windowse jer dečko ima tih problema već neko vrijeme. I razlog rušenja windowsa su upravo problemi koje sam naveo u prvom postu...
Čovjek te pitao otkud si skinuo windowse i nisi odgovorio.
Skini microsoft creation tool i sa njim skini ISO ili direkt napravi bootabilan usb stick i onda instaliraj. (preporuka da ga u diskpart formatiras) Shift+F10--diskpart i kucaš redom diskpart---list disk--select disk--broj tog diska kojeg formatiraš uglavnom bi trebalo bit 0)--clean--convert gpt--exit
Ne mora značit da će pomoć no ja ne vidim razlog za to što ti se dešava ako je ispravno sve podešeno prije instalacije i ako su winsi sa microsoft stranice.
Pobogu, jel ti možda razumiješ da su windowsi srušeni zbog toga problema? Ne događa se problem zbog windowsa pa da ja ovdje pitam zašto i kako. Rušenje wina je samo posljedica njegovog zaleđivanja kompa i zato sto mu disk radi već neko vrijeme na 100%. Ne događa se to od danas. Ja sam danas samo pokušao sam novim winom riješit problem, jer nikad ne znaš dal je pokupljen virus ili slično. Premda to nije rješilo problem. Pitam ovdje.
Pobogu, jel ti možda razumiješ da su windowsi srušeni zbog toga problema? Ne događa se problem zbog windowsa pa da ja ovdje pitam zašto i kako. Rušenje wina je samo posljedica njegovog zaleđivanja kompa i zato sto mu disk radi već neko vrijeme na 100%. Ne događa se to od danas. Ja sam danas samo pokušao sam novim winom riješit problem, jer nikad ne znaš dal je pokupljen virus ili slično. Premda to nije rješilo problem. Pitam ovdje.
Nisi odgovorio na ključna pitanja i ja odustajem i zaboli me labud zbog čega imaš problem jer si još i bezobrazan.
Ovo obožavam čut, a kad čujem znam i od kog dolazi taj termin.
Savjet.
Daj nekom ko zna šta radi okani se ćorava posla jer ni ti ne znaš kao ni taj frend koji ima problem.
Nisi odgovorio na ključna pitanja i ja odustajem i zaboli me labud zbog čega imaš problem jer si još i bezobrazan.
Ovo obožavam čut, a kad čujem znam i od kog dolazi taj termin.
Savjet.
Daj nekom ko zna šta radi okani se ćorava posla jer ni ti ne znaš kao ni taj frend koji ima problem.
Da ne znam zašto radi na 100% ali očito ne znaš ni ti jer pričaš gluposti i postavljaš nebitna pitanja. Dečko ima probleme više mjeseci zbog harda ti pitaš odakle su skinuti novi windowsi. Ne odgovaram na pitanja koja nemaju veze sa problemom. Jer problemi postoje i puno prije instalacije novih windowsa. U međuvremenu mi je ekipa sa tomhardvera odgovorila i rješili smo problem, morali smo pogasiti neke stvari preko registriya. Može lock na ovu temu i ovdje više ne postavljam pitanja jer 80% ljudi priča nebuloze i nema pojma o čemu priča.
.. U međuvremenu mi je ekipa sa tomhardvera odgovorila i rješili smo problem, morali smo pogasiti neke stvari .....
ako može toćno koje stvari prije locka , hvala.