Guta HDD,a nigdje je nema?!?

poruka: 8
|
čitano: 1.302
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imao sam mali udes s kompom zbog prtljanja po programu Game XP. Izbacivao mi je plavi ekran kod startanja Win,kojeg sam se riješio s "Start Windows Normally" i vratio sam Windowse u normalu uz pomoć backupa Game xp-a....

E,tu počinje problem zato što mi igra Doom 3 ne želi raditi,klikom na njezinu iconu piše da je nema installanu a uzima mi slobodan prostor na hdd-u.

Kopao sam po program filesu,ali uopće nema directiorya od Dooma 3,a uninstall od igre ne radi.  očistio sam  smeće koje je ostalo s Revo Uninstallerom,ali kad ubacim dvd od igre nudi mi samo Play (koji ne radi),ali ne i install...

jel zna netko kak to riješit?

zahvaljujem

Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Guta HDD,a nigdje je nema?!?
pc ovisnik kaže...

Imao sam mali udes s kompom zbog prtljanja po programu Game XP. Izbacivao mi je plavi ekran kod startanja Win,kojeg sam se riješio s "Start Windows Normally" i vratio sam Windowse u normalu uz pomoć backupa Game xp-a....

E,tu počinje problem zato što mi igra Doom 3 ne želi raditi,klikom na njezinu iconu piše da je nema installanu a uzima mi slobodan prostor na hdd-u.

Kopao sam po program filesu,ali uopće nema directiorya od Dooma 3,a uninstall od igre ne radi.  očistio sam  smeće koje je ostalo s Revo Uninstallerom,ali kad ubacim dvd od igre nudi mi samo Play (koji ne radi),ali ne i install...

zahvaljujem

probaj inst tuneuputilites2009..mozda ti on pronade smece dok kliknes na freeup disc space..ako ga inst ,javi na pm,dat cu ti key..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

installo sam,očistio sam hdd,al nije niš našlo...otišo sam pod "search regystry" i našo je hrpu stvari vezanih uz doom3... da li da to pobrišem sve ručno ili...?

16 godina
neaktivan

ne to ti on sam pobriše

stisneš start cleaning...

al ti možda bude koristio ccleaner...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Detaljno čišćenje kompa i registry-a pomoću nekog od tweak alata.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pc ovisnik kaže...

installo sam,očistio sam hdd,al nije niš našlo...otišo sam pod "search regystry" i našo je hrpu stvari vezanih uz doom3... da li da to pobrišem sve ručno ili...?

mozes i rucno..neces zeznut jer ga ionako nemos deinstalirat..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

evo sad radi sve normalno....ušao sam u dvd i tam ponovo otišo na setup... maknulo je sve smeće i sad sve radi Smijeh...

puno fala svima na savjetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zokiN kaže...
pc ovisnik kaže...

zahvaljujem

probaj inst tuneuputilites2009..mozda ti on pronade smece dok kliknes na freeup disc space..ako ga inst ,javi na pm,dat cu ti key..
 e, jel mi možeš poslat key ak nije problem? hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice