vidi sa cpu-z pod mainboard koja ti je verzija biosa pa češ doznat jeli uspješan update
GTX 460 trzanje
- poruka: 105
- |
- čitano: 18.994
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pa isao sam tamo i skinuo sam bios update i pokrenuo i dalje sta je bilo sam napiso...
pa isao sam tamo i skinuo sam bios update i pokrenuo i dalje sta je bilo sam napiso...
Matičnu si dobro odradio , uradi isto i za grafičku.
podcrtani datum mi isti takav pise i u CPU-z
valjda ga je onda updatealo kak spada
sada na graficku al to vjerojatno sutra
EDIT:evo opet isti datum još jedna slika
kojeg da odaberem?
edit:skinuo sam bios za moju grafu sa gigabyteove stranice i kad njega zelim flashat pise mi-BIOS versions not match!!
ovaj kojeg sam skinuo je F3 verzije a ja imam F10 verziju
+ ovi ponudeni biosi na slici mislim da nisu za moju grafu uopce
itko?
Flash iz windowsa je kao da prelazis autocestu zavezanih ociju.
Prije sto si rekao da nemas flopija?? Nemora to bit floppy, moze i usb.
kojeg da odaberem?
edit:skinuo sam bios za moju grafu sa gigabyteove stranice i kad njega zelim flashat pise mi-BIOS versions not match!!
itko?
Je li grafa (ne)referentnog dizajna? Ako je nereferentna postoji samo određeni BIOS koji je u potpunosti kompatibilan, a taj već imaš snimljen. Ako je referentna, možeš flashnuti BIOS i od drugih proizvođača. Ovo iznad zaboravi, samo ćeš syebat nešto.
Nije istina, Winflash obavlja posao bez problema. Flash iz dos-a je uvijek najpametnije rješenje, no besmisleno je pričati da WF nevalja... nekada možda da ali vremena se mijenjaju.
kojeg da odaberem?
itko?
Je li grafa (ne)referentnog dizajna? Ako je nereferentna postoji samo određeni BIOS koji je u potpunosti kompatibilan, a taj već imaš snimljen. Ako je referentna, možeš flashnuti BIOS i od drugih proizvođača. Ovo iznad zaboravi, samo ćeš syebat nešto.
Nije istina, Winflash obavlja posao bez problema. Flash iz dos-a je uvijek najpametnije rješenje, no besmisleno je pričati da WF nevalja... nekada možda da ali vremena se mijenjaju.
kako provjeriti kojeg je dizajna
preporucate li mi da ponovo flasham bios ali ovaj puta preko bootable usb-a??
Nabaci sliku kartice da vidim kako izgleda.
Nabaci sliku kartice da vidim kako izgleda.
kutije ili same kartice u kompu?
specificno imam model GIGABYTE GV-46N0OC-1GI
Probaj nasnimit ovaj bios:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#bios
Grafa ti je nereferentna tako da je potencijalno riskantno igrati se s drugim bios-ima.
Probaj nasnimit ovaj bios:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#bios
Grafa ti je nereferentna tako da je potencijalno riskantno igrati se s drugim bios-ima.
jesam i odbija ga
onda nista od toga
force-aj onda ako odbija.
ne znam točno kako to ide na nvidia grafama no pretpostavljam da bi force iz cmd-a uspjelo.
probaj još ovaj bios:
force-aj onda ako odbija.
ne znam točno kako to ide na nvidia grafama no pretpostavljam da bi force iz cmd-a uspjelo.
probaj još ovaj bios:
uistinu naijiskrenije kazem neznam kako (koja komanda)...
Koji problemi,odnesi ju na servis,ako ti ponude drugu uzmi HD 6850,ja ju imam od kad je izašla i nemam niti jednog jedinog problema :D