Gom player i MPEG-4 Problem

poruka: 9
|
čitano: 2.097
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo imam kedan problem s gom playerom. kada otvorim video. Video je u MPEG- formatu H264 2280 X 544, AAC. i kad kliknem na neki dio filma   video zablokira i treba mu jedno vrijeme da prebaci tamo kamo sam kliknuo. Zbog cega se to događa u gom player? probao sam u bsplayer, mpchc, vlc i kmplayer i u njima radi normalno video.
 Imam instalirane najnovije k-lite codece

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 10:10 (Jack the Ripper).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nitko ne zna odgovor?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 10:11 (Jack the Ripper).

0 0 hvala 0
18 godina

Sigurno je onda do GOM-a i njegovih postavki. Koristi MPHC ili neki drugi u kojem ti radi. Meni najbolji MPHC, sve mi s njime otvara.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gom player i MPEG-4 Problem

Vjerojatno GOM pokušava preskočiti točno na vrijeme na koje si kliknuo na seekbaru, dok ostali skoče na najbliži keyframe. Drugo, ako se dobro sjećam, GOM koristi svoj dekoder koji može biti lošiji od ostalih pri seeku. Osobno preporučam MPCHC - malen, brz, podesiv i radi bez problema - ali ako baš želiš GOM, potraži opciju seek to keyframe ili nešto slično, a ako ne pomogne, konfiguriraj GOM da koristi vanjske splittere i dekodere.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 10:29 (hrx).
14 godina
neaktivan
hrx kaže...

Vjerojatno GOM pokušava preskočiti točno na vrijeme na koje si kliknuo na seekbaru, dok ostali skoče na najbliži keyframe. Drugo, ako se dobro sjećam, GOM koristi svoj dekoder koji može biti lošiji od ostalih pri seeku. Osobno preporučam MPCHC - malen, brz, podesiv i radi bez problema - ali ako baš želiš GOM, potraži opciju seek to keyframe ili nešto slično, a ako ne pomogne, konfiguriraj GOM da koristi vanjske splittere i dekodere.

Najvjerovatnije da cu koristiti mpchc ali jos samo da pitm dali mozda znas gdje da u gomu podesim da koristiti vanjske splitere i dekodere jer gom mi se najvise sviđa zbog podesavanja titlova. 

14 godina
neaktivan

Evo i jos jedno pitanje znam da je off topic ali mozda znate odgovor. za sada sam stavio bsplayer i evo otvorim koncert stavim na full screen stretched  i  kad se pokaze ime pjesme naslov je nekako dolje. 
pogledajte sliku pa cete bolje razumjetu sto mislim.

PS probao u drugim playerima pod full screen streched i u njima dobro pokaze: 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack the Ripper kaže...

Najvjerovatnije da cu koristiti mpchc ali jos samo da pitm dali mozda znas gdje da u gomu podesim da koristiti vanjske splitere i dekodere jer gom mi se najvise sviđa zbog podesavanja titlova. 

Neko vrijeme sam koristio GOM Player, ali je to bilo pred nekoliko godina, pa se ne sjećam. Potraži u postavkama (Preferences) rubriku Filters ili External filters, odnosno nešto slično.

Što se tiče codec packova, po mojem iskustvu donosili su više problema nego koristi - sve potrebno za gledanje videa u gotovo svim formatima je kombinacija MPCHC i ffdshowa, sa QT Lite (QT Alternative) za Quicktime formate, odnosno Real Alternative za RealMedia formate. BTW, MPCHC ima prilično dobre mogućnosti prikaza i podešavanja titlova, a za nešto više tu je DirectVobSub.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
14 godina
neaktivan
Jack the Ripper kaže...

Evo i jos jedno pitanje znam da je off topic ali mozda znate odgovor. za sada sam stavio bsplayer i evo otvorim koncert stavim na full screen stretched  i  kad se pokaze ime pjesme naslov je nekako dolje. 

Zna Li netko zbog cega se to u BS događa

14 godina
neaktivan
Jack the Ripper kaže...
Jack the Ripper kaže...

Zna Li netko zbog cega se to u BS događa

Nitko nezna odgovor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice