Gmail - problem sa prikazom inboxa u thuderbirdu

poruka: 4
|
čitano: 1.326
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

bok

napravio sam gmail račun i uveo ga u thunderbird.sve radi-mogu primati i slati poruke iz thunderbirda ali postoji problem-thunderbird u inbox folder stavlja sve poruke-tj sve dobivene + one koje sam poslao iz interentskog gmail sučelja,ne iz thunderbirda.Kako se u gmailu konverzacija prikazuje u obliku tabova u thunderbirdu to liči na totalni kaos jer se miješaju moje poslane i dobivene poruke

kakav savjet?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gmail - problem sa prikazom inboxa u thuderbir

Imao sam isti problem, ali nisam ga riješio. Odustao sam od toga i koristim samo web-sučelje za slanje i primanje poruka putem Gmail-a. Ako želiš moći pristupati Gmail-u dok si offline, postoji način. Trebaš aktivirati Labs i omogućiti Izvanmrežno. Ako ne znaš kako napiši ovdje i napisat ću ti postupak.

17 godina
protjeran
RE: Gmail - problem sa prikazom inboxa u thuderbir
Loz kaže...

bok

napravio sam gmail račun i uveo ga u thunderbird.sve radi-mogu primati i slati poruke iz thunderbirda ali postoji problem-thunderbird u inbox folder stavlja sve poruke-tj sve dobivene + one koje sam poslao iz interentskog gmail sučelja,ne iz thunderbirda.Kako se u gmailu konverzacija prikazuje u obliku tabova u thunderbirdu to liči na totalni kaos jer se miješaju moje poslane i dobivene poruke

kakav savjet?

Možda ti ovo pomogne:

Thunderbird 2.0, Gmail IMAP

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 20:08 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Stavi SC da vidimo kako to izgleda!

Gmail grupira poslane mailove sa primljenima ako si odgovorio na njih (reply). Možda se radi o tome...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 20:16 (vjeko).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice