Gašenje kompa nakon 1 sata korištenja.

poruka: 6
|
čitano: 974
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem

e ovako...računalo mi se samo od sebe počinje resetiravati..bilo šta da radim nakon cca  1 h se resetira..u čemu je problem?i dok igram neku igru nakon 10min mi sam izađe van i napiše neki error...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem

Pregrijavanje? Provjeri je li ti s hlađenjem sve u redu, možda ti se malo nagutao prašine Osmijeh

Copyright © 2008 Infinitemind Inc. All rights reserved.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem

Prvo što bi ovdje trebalo provjeriti je ispravnost radne memorije. Neispravna radna memorija najčešće uzrokuje resetiranje računala, no problem može biti i softverski. Možeš probati izvaditi koji memorijski modul iz računala (ukoliko ih imaš više) i vidjeti je li problem riješen (ako je možda problem samo u jednom modulu). Što se tiče softverskih problema, prvo napravi detaljnu provjeru sustava za viruse.

17 godina
odjavljen
Problem

Po tome kako si napisao, najvjerojatnije je problem u pregrijavanju komponenti...

Ocisti ga malo iznutra, usisaj prasinu, ocisti ventove, ako treba povecaj brzinu vrtnje ventova...

More bit i da ti se pasta na bazi procesora "zapekla" odnosno da je starija, pa mores skinit hladnjak, obrisat staru i nanijet novu...

U svakom slucaju pogledaj temperature, evo ti i program za to

http://speedfan.softonic.de/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem

Amrapheus kaže...

Po tome kako si napisao, najvjerojatnije je problem u pregrijavanju komponenti...

Ocisti ga malo iznutra, usisaj prasinu, ocisti ventove, ako treba povecaj brzinu vrtnje ventova...

More bit i da ti se pasta na bazi procesora "zapekla" odnosno da je starija, pa mores skinit hladnjak, obrisat staru i nanijet novu...

U svakom slucaju pogledaj temperature, evo ti i program za to

http://speedfan.softonic.de/

očistio sam ga detaljno...pasta je nova...temperature su:

Matična 26°C , CPU je 53°C, hladnjak je na 2344 RPM......jel možda problem u driverima???

Imam grafičku GeForce 7600 GS...ja sam prije jedno tjedan dana istaliravo nove windowse,pa sam instaliro driver,jedan tip mi je tu na forumu dao link...pa neznam jel možda u njima problem...

16 godina
neaktivan
Gašenje kompa nakon 1 sata korištenja.

jel ima ko kakvo rješenje??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice