e ovako...računalo mi se samo od sebe počinje resetiravati..bilo šta da radim nakon cca 1 h se resetira..u čemu je problem?i dok igram neku igru nakon 10min mi sam izađe van i napiše neki error...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pregrijavanje? Provjeri je li ti s hlađenjem sve u redu, možda ti se malo nagutao prašine
Prvo što bi ovdje trebalo provjeriti je ispravnost radne memorije. Neispravna radna memorija najčešće uzrokuje resetiranje računala, no problem može biti i softverski. Možeš probati izvaditi koji memorijski modul iz računala (ukoliko ih imaš više) i vidjeti je li problem riješen (ako je možda problem samo u jednom modulu). Što se tiče softverskih problema, prvo napravi detaljnu provjeru sustava za viruse.
Po tome kako si napisao, najvjerojatnije je problem u pregrijavanju komponenti...
Ocisti ga malo iznutra, usisaj prasinu, ocisti ventove, ako treba povecaj brzinu vrtnje ventova...
More bit i da ti se pasta na bazi procesora "zapekla" odnosno da je starija, pa mores skinit hladnjak, obrisat staru i nanijet novu...
U svakom slucaju pogledaj temperature, evo ti i program za to
Amrapheus kaže...
Po tome kako si napisao, najvjerojatnije je problem u pregrijavanju komponenti...
Ocisti ga malo iznutra, usisaj prasinu, ocisti ventove, ako treba povecaj brzinu vrtnje ventova...
More bit i da ti se pasta na bazi procesora "zapekla" odnosno da je starija, pa mores skinit hladnjak, obrisat staru i nanijet novu...
U svakom slucaju pogledaj temperature, evo ti i program za to
očistio sam ga detaljno...pasta je nova...temperature su:
Matična 26°C , CPU je 53°C, hladnjak je na 2344 RPM......jel možda problem u driverima???
Imam grafičku GeForce 7600 GS...ja sam prije jedno tjedan dana istaliravo nove windowse,pa sam instaliro driver,jedan tip mi je tu na forumu dao link...pa neznam jel možda u njima problem...
jel ima ko kakvo rješenje??