Imam problem sa firefoxom na win 10. Probao sam sa friškom instalacijom i sa backupanim profilom sa starog,isti rezultat. Dakle kad surfam cpu usage je ok. Kad gledam video preko jtuuba u 720p ili 1080p CPU usage skoči na 20-30-40% što definitnivno nije normalno.
Kada probam isto preko edge-a cpu usage je onako 5-7%. CPU usage firefoxa se smanji kad otvorim novi tab i negledam video,cim se vratim i odpauziram ga nastane kaos.
Imam flash instaliran,javu,sve. Osim toga jutub koristi html5 pa ni netreba flash više. I u ffu mi je uključen hardware acceleration tak da bi trebalo preuzeti cpu load.
Nešto ne štima.
Uglavnom siguran sam da je do ff-a jer sve ostalo ok radi. I avast isto peaka 20%ak cpu usaga kad nešto skenira (recimo kad skidam nešto pa aktivno skenira),al cim prestane skenirati vrati se u idle stanje od 1-3%.
Pomozte ,nebi htio sa FF-a ić al nekuzim u cem je fora.
Dotada nemogu vjerovati al na edge-u sam. Browser je više smooth (pogotovo kod scrollanja),trosi manje memorije i iznenadio me.
Mada,htio bi se vratiti ff-u ,jel itko ima taj problem???
P.S nekim cudom,sam od sebe,htio sam uslikat task manager dok traje video playback na firefoxu da se vidi cpu usage od 40ak % no sad je sve u redu. Al definitivno nešto nije kako treba,otkad sam instalirao FF tako je bilo,od sad je OK ali nisam nista u postavkama dirao. Weird