Danas kad mi je pc ulazio u windowse, pojavilo mi se ovo: Faile to update "6801": 24.
Zbog čega se to pojavilo?
Danas kad mi je pc ulazio u windowse, pojavilo mi se ovo: Faile to update "6801": 24.
Zbog čega se to pojavilo?
Vezano je uz start orb image. Jel koristiš neku posebnu temu i sl?
Stavio sam si umjesto onog obicnog starta glavu od Simpsona.Šta da radim da mi to nestane?
Pokušaj reinstalirati start orb.
Preko tog programa kad ocu ponistit taj start orb da bude ko prije onaj obican izbaci mi ovo: Unhandled exception has occurred in your application.If you click continue,the application will ignore this error and attempt to continue.If you click quit,the application whill close immediately.
Šta da radim? Jel mogu windowsi past od toga? Nenznam ni kako da reinstalram taj program.
Unhandled exception has occurred in your application.If you click continue,the application will ignore this error and attempt to continue.If you click quit,the application whill close immediately.
Šta da radim? Jel mogu windowsi past od toga? Nenznam ni kako da reinstalram taj program.
Ne mogu windowsi pasti, u najgorem slučaju možda budeš trebao uraditi repair.
- jesi stisnuo continue kad ti to izbaci? - Pokušaj preko revo uninstalera izbrisati ako ne ide normalno.
Probao sam kliknuti Continue, sad ću probat preko Revo Uninstalera.
Evo uspio sam obrisat taj program, i start orb se vratio kako je i bio, HVALA!