Facebook [vracanje starih postova]

poruka: 8
|
čitano: 5.987
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo nije da ga previse koristim, ali facebookom mi se dogodilo nesto cudno, da objasnim: Prije par mjeseca sam izbrisao sve postove iz svog wall-a, i prosli tjedan su mi se vratili svi postovi (odnosno ne svi, vec svaki peti--odprilike), ali vratili se bas svi jer se vratio onaj prvi Ime Prezime has joined facebook. OK. mislio sam neka greska u kodu ili stajaznam, pobrisem to sve i sad kad sam se ulogirao danas opet su mi se vratili svi postovi, ukljucujuci onaj ime prezime has joined facebook

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo nezz dal to ima nekakve veze, ali i chat mi ne radi kako treba, odnosno pise " sending message " traje 20 sec za jednu poruku jbt predugo

sry; nije htjelo urediti prvi post

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najvjerojatnije je tijekom jednog od silnih svakodnevnih službenih update-ova Facebook-a (a vidljivo je na svakom koraku da non-stop nekaj po njemu prčkaju) došlo do toga da su se iz njihovog backup-a povratili i ti post-ovi. zavjere na stranu, ipak je Facebook baza podataka kod koje se svako malo rade backup-ovi, pa mi je ova ideja prva pala na pamet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo, a danas pronadjoh neciji post: 

Ako imate, brisite aplikaciju Fan check i All my friends jer sadrže virus koji se širi na sve prijatelje na listi... zato i fejs šteka već nekoliko dana, npr. stavlja stare statuse, a izgleda da će toga biti još.... obavezno javite prijateljima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Facebook [vracanje starih postova]
Maxy kaže...

evo, a danas pronadjoh neciji post: 

Ako imate, brisite aplikaciju Fan check i All my friends jer sadrže virus koji se širi na sve prijatelje na listi... zato i fejs šteka već nekoliko dana, npr. stavlja stare statuse, a izgleda da će toga biti još.... obavezno javite prijateljima!

To sam i ja cuo. Jos i to da obrisete tag sa svih Fan check i All my friends slika.

Također sam čuo i da promijenite password, ne upisujete login podatke nigdje izvan facebook.com domene (jer je bila neka aplikacija s nekom x adresom, a trazila da se ''logirate'').

Ja sam sve ovo poduzeo, ali opet mi se ponekad dešava taj timetrip sa starim statusima, jer sam vec bio koristio tu aplikaciju Fan check, i bio označen na nekoj slici aplikacije.

Uglavnom, facebook je postao leglo phishinga, spama i account hackinga.

Preporučam da postanete fan (become a fan) stranice Facebook security (službene od fb-a) 

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
Maxy kaže...

evo nije da ga previse koristim, ali facebookom mi se dogodilo nesto cudno, da objasnim: Prije par mjeseca sam izbrisao sve postove iz svog wall-a, i prosli tjedan su mi se vratili svi postovi (odnosno ne svi, vec svaki peti--odprilike), ali vratili se bas svi jer se vratio onaj prvi Ime Prezime has joined facebook. OK. mislio sam neka greska u kodu ili stajaznam, pobrisem to sve i sad kad sam se ulogirao danas opet su mi se vratili svi postovi, ukljucujuci onaj ime prezime has joined facebook

si siguran da si ih izbrisao??? da nisi mozda stisnuo tipku "Sakri"....hmm...Izlanuo se

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
@Tionio: dobro si se sjetio, al opet, sada postoji samo opcija da se post-ove makne (Remove). pitanje je da li ih to zapravo i briše...
15 godina
neaktivan

Moze li mi ko reci,kako da izbrisem sve postove od jednom? hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice