Euro Truck Simulator problem

poruka: 14
|
čitano: 9.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle,imam problem sa ETS-om.

Instalirao igru sve ok,pokusam pokrenuti - ne mogu, - "corrupted installation". Reinstall application from original CD."

Reinstalacija ne pomaze ,probao sam.

Probao pokrenuti igru iz instalacijske mape,ne pokrece,samo kao krene loadat i nista.

Nije mi jasno,probao sam i German euro truck simulator,farming simulator i ni jedan mi ne radi.

Probao sam i mjenjt compatibility mode,pokrenut kao administrator,ali ne pomaze.

OS je windows 7.

Jel imao netko ovakvih problema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 20:26 (Mikygs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skini drugi torrent.(nadam se da nije za zuti?{#})

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napravio... problem je bio u driverima od graficke.

Instalirao najnovije i sad radi,sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tek sam poceo igrati Euro Truck Simulator i vi svi znate dobro i  pratite tu igricu. Postavio bih par pitanja

-Ne znam(kada dodjem na mjesto gdje trebam istovariti prikolicu) koje dugme da pritisnem.

-Sta cu uraditi da mi budu kamioni(Mercedes, Man, Scania, Volvo, Renault, Daf, Iveco... ) kod mene neki SHIFT

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator problem

man,daf,iveco njih nema u igri nego moras skinut modove

SCANIA-swift

RENOL-nema znaka

MERCEDES-u krugu tri valovite crtice

VOLVO-kapljica neceg

OVO TI SU NAZIVI U IGRICI KAK SU OZNACENI KAMIONI

13 godina
neaktivan

KAKO NAPRAVIT MOD KAMIONA ZA EURO TRUCK SIMULATOR (ETS){#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NmJ kaže...

Tek sam poceo igrati Euro Truck Simulator i vi svi znate dobro i  pratite tu igricu. Postavio bih par pitanja

-Ne znam(kada dodjem na mjesto gdje trebam istovariti prikolicu) koje dugme da pritisnem.

-Sta cu uraditi da mi budu kamioni(Mercedes, Man, Scania, Volvo, Renault, Daf, Iveco... ) kod mene neki SHIFT

pa igraj german ili uk truck simulator jer je zanimljivije. možeš imat svoju tvrtku. ja igram german truck simulator. imam 47 kamiona i vozača. ali s nestrpljenjem se očekuje ets 2. izlazi u kolovozu. stavi si modove jer kamioni nisu licencirani zato nemaju nazive kako bi trebali imat.

11 godina
neaktivan

Imam problem pri pokretanju igre.Kod pokretanje igre uvjek mi dolazi poruka sa slike,več sam skinuo više od desetak torenta i uvjek isto pa bi vas molio za savjete kako da rješim ovaj problem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
asinho kaže...

Imam problem pri pokretanju igre.Kod pokretanje igre uvjek mi dolazi poruka sa slike,več sam skinuo više od desetak torenta i uvjek isto pa bi vas molio za savjete kako da rješim ovaj problem

to ti je kada koristis {#} igricu

Gaming 4ever.
9 godina
neaktivan

Pozdrav i ja imam isti problem...

milansofer
9 godina
neaktivan

Poz kako ste odklonuli problem i ja imam isti

milansofer
9 godina
neaktivan

Pozdrav i ja imam isti problem

milansofer
11 godina

Zar je potrebno 3 puta isto pisati? Ako imaš piratsku verziju najjednostavniji način je da kupiš original.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozzz gospodo imam jedan problem sa ets 2 da li bi neko mogo da mi kaze ili pomogne da resim evo u cemu se radi mogu da je igram ali izbacuje neki error hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice