Driveri

poruka: 6
|
čitano: 1.181
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Driveri

Zašto mi nakon svakog paljenja windows traži da reinstaliram drivere za zvuk? Zvuk ide preko matične ASUS P5VD2 i koristim soundmax

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri

Nitko ne zna?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Driveri

Instaliraj najnoviju verziju drivera. Ako već jesi, jesi instalira SP3 za XP/ SP1 za Vistu? Ako već i to jesi, onda flashaj BIOS.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri

primjetio sam ako iskopčam komp iz struje pa tek onda zvučnike ugasim i kod paljenja najprije upalim zvučnike pa onda komp u struju sve bude dobroNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Driveri

ma to ti nema nikakve veze  samo instailraj nove dirvere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri

Problem je u tome što stalno i reinstaliram drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice