Deinstaliranje MSN-a

poruka: 28
|
čitano: 19.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Ovako ljudi moji. Instaliro sam MSN i sad zbog problema oko logovanja hocu da ga izbrisem, al ne ide. Problem je u tome sto u Control Panelu, add/remove program ne stoji msn i ne mogu ga obrisat. Također kad idem na Start ---All Programs ima MSN live al nema opcija za uninstall. Imatel kakav prijedlog kako da izbrisem MSN ???

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Ja koristim Revo Uninstaller. Na njegovoj listi se nalazi Windows Live Messenger (slika).

Mijenjam stojadina s kukom, za fiću s kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

MSN je windows komponenta, pa probaj u add/remove pod windows komponente ...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Deinstaliranje MSN-a ???
Maximus kaže...

MSN je windows komponenta, pa probaj u add/remove pod windows komponente ...

Jeste Windows Messenger i mislim da se on moze skinuti tamo. Ali Windows Live Messenger se instalira posebno (autor i navodi da je instalirao MSN, sto je prijasnje ime za WLM).
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Nisam uspjeo sa Revo Uninstaller, uopste ga ne vidi. Ne znam sta bi drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Mozes ga maknut sa startap liste sa Winpatrol pa se vise nece ni pokrenut, instaliraj ga pa kad otvoris Winpatrol kliknes gore na Startap programs a kad dobis popis programa nadjes taj bedasti MSN kliknes na njega i dole na gumb izaberes Remove ili Disable i to je to MSN vise nema!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2008 21:20 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Remijus kaže...

Nisam uspjeo sa Revo Uninstaller, uopste ga ne vidi. Ne znam sta bi drugo

Ili ga reinstaliras sad kad imas revo, mozda bude na listi nakon te reinstalacije. Onda ga obrises :)
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Mozes ga maknut sa startap liste sa Winpatrol pa se vise nece ni pokrenut, instaliraj ga pa kad otvoris Winpatrol kliknes gore na Startap programs a kad dobis popis programa nadjes taj bedasti MSN kliknes na njega i dole na gumb izaberes Remove ili Disable i to je to MSN vise nema!!!Cool

nije istina da ga više nema. s time se samo neće pokretat s windozama, ali on je i dalje instaliran

ja istom imam revo uninstaller i on ga vidi. probaj ga ponovo instalirat, pa ga onda deinstaliraj
msn msn
Hello World!
17 godina
neaktivan

Probaj skinuti XPantispy. Ima mogućnost kompletne deinstalacije MSN.

17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Tu se ne radi o Windows Live Mesengeru nego o MSN Mesengeru koji dolazi sa  svakim xp-om a njega Revo ne vidi a i ne moze se maknut sa Add Or Remove iz Control Panela , taj MSN Mesenger se moze deinstalirat ali nije za neiskusne pa to nisam ni predlozio a ovo micanje sa startapa je jednostavno i nemres nist zeznut MSN Mesenger ostaje instaliran ali nece radit pa kao da ga i nema!!!Smijeh

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2008 23:45 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Remijus kaže...

Ovako ljudi moji. Instaliro sam MSN i sad zbog problema oko logovanja hocu da ga izbrisem, al ne ide. Problem je u tome sto u Control Panelu, add/remove program ne stoji msn i ne mogu ga obrisat. Također kad idem na Start ---All Programs ima MSN live al nema opcija za uninstall. Imatel kakav prijedlog kako da izbrisem MSN ???

Tnx

rambox kaže...

Tu se ne radi o Windows Live Mesengeru nego o MSN Mesengeru koji dolazi sa  svakim xp-om a njega Revo ne vidi , taj MSN Mesenger se moze deinstalirat ali nije za neiskusne pa to nisam ni predlozio a ovo micanje sa startapa je jednostavno i nemres nist zeznut MSN Mesenger ostaje instaliran ali nece radit pa kao da ga i nema!!!Smijeh

nije msn messenger koji dolazi sa winom, nego windows live messenger (iliti stari msn koji je promjenio ime) jer sam remijus kaže instaliro sam msn. kako je mogao instalirati msn na kojeg ti misliš ako on dolazi sa winom. onda je 100% windows live messenger
Hello World!
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Kad bi se radilo o Windows Live Mesengeru onda se on mora vidjet i u Add or Remove u Control Panel i Revo Uninstaler ga mora vidjet evo mog primjera, znaci programi su poredani po abecedi u Revo Uninstaleru i u Add Or Remove kod mene kao sto se vidi Windows Live Mesanger je tu ali MSN ili MSN Mesangera ili Windows Mesanger toga nema a napominjem da ih ja nisam deinstalirao vec samo maknuo s startapa pa je jasno da to nije Windows Live Mesanger. Moguce je da je ovaj koji je pokrenuo temu nekaj pobrkal ili se ne snalazi dobro a vrlo lako moguce da mu je Xp u losem stanju  pa je doslo do zbrke s onim kaj je instalirano i kaj nije, ovako na slikama to izgleda kad je XP zdrav i zivahan bez cudnih stvari vecinu problema si korisnici sami naprave i to je ziva istina!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 0:27 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

Ne da mi se sve to čitat, ali samo odeš na ovu stranicu [ http://support.microsoft.com/kb/290301 ] i skini si Windows Installer CleanUp Utility i mislim da će tvoji problemi biti riješeni :)

Sretno i pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 0:06 (Hotspur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Remijus kaže...

Tnx

Idemo :)
Ovo pisem pod predpostavkom da koristis XP,ako ne prekini daljne citanje.
1.Omoguci poglded na skrivene sistemske datoteke i omoguci pogled na ekstenzije
2.Start--Run--(upisi) inf
3.Pronadi datoteku sysoc.inf,copy/paste da bi napravio kopiju iste.
4.Otvori notepadom doticni i pomocu Find&Replace pronadi Hiden i zameni ga sa...nista :)
5.Dakle nakon ovoga svugde gde je pisalo HIDEN terabolo bi da stoji primer wbemoc.inf,,7   umesto wbemoc.inf,hide,7 
6.Idi u Control Panel i u Add/Remove Windows Components odstrani to napadno smece

Primer (nije uredivano)

AutoUpdate=ocgen.dll,OcEntry,au.inf,hide,7 <== Auto Update
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 <== Windows Messenger (aka MSN Messenger)

Mozes i drugo odstranivat ali bas i ne preporucam
Sretno 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 1:07 (Lazarus Long).
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

E hvala svima koji su se potrudili da pomognu al prije nego sto sam procitao sve vase savjete uradio sam System Restore, ionako je juce legla cista instalacija, hvala svima, ako bude kakvih slicnih problema posluzice savjeti ostalih :) sad radi sve. Bilo je u pitanju MSN Live ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

Ja sam MSN maknuo uz pomoć tune up,a može se maknuti ako se u RUN upiše ''RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove''(bez navodnika).

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gde je to windows komponente
16 godina
neaktivan
Ina22 kaže...
Gde je to windows komponente

upravljačka ploča - dodaj ili ukloni programe - lijevo klikni na dodaj/ukloni windows komponente

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

Da ne otvaram temu -jel se moze imat 2 MSN-a na jednom kompu?-2 razlicita accounta?THX

0 0 hvala 1
17 godina
Deinstaliranje MSN-a ???

Može, jedan koristiš ti drugi brati sestra ili tko već. Samo se odlogiraš i logiraš kao ti. Možeš i instalirati MSN i WLM i oba koristiti, da ste obojica logirana. Ti u jednom on/a u drugom.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

OK-hvala moze lock sto se mene tice.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a ???

Ljudi pomazi te kako da izbrisem Windows Live Messenger nemaga u add remuve a nece da se instalira novi i drugi kako da sredim too kako da ga maknem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze instaliraj Messenger Plus! Live

15 godina
neaktivan
Moze instaliraj Messenger Plus! Live
15 godina
neaktivan
Ljudi pomazi te kako da izbrisem Windows Live Messenger nemaga u add remuve a nece da se instalira novi i drugi kako da sredim too kako da ga maknem
pisitemi i na Adelinamasovic@yaho.com
15 godina
neaktivan
Ina22 kaže...

IMAM ISTI PROBLEM.....AJDE ODGOVARAJ TE

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
15 godina
neaktivan
Psycho_Roba kaže...
Ina22 kaže...

IMAM ISTI PROBLEM.....AJDE ODGOVARAJ TE

Evo za mene najjednostavniji način od više njih. Idi na stranice http://www.softpedia.com  i tamo pod kategorijom TWEAK nađi podkategoriju Uninstallers, a onda na strani 3. nađi program  "Remove Windows Messenger 1.0 " koji je free. Skini ga, pokreni i neme više Windows Messengera ni njegovih tragova na računalu. Meni je to savršeno odradio.  

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 17:27 (bero 43).
16 godina
neaktivan
Deinstaliranje MSN-a

Ima jedan mali programčić i zove se zap messenger.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice