Naime ja sam kupio account od ove osobe još davne 2011. godine . Kada sam išao promjeniti šifru onda mi je onda promjenio mail u njegov , (crygen@net.hr) i ja sam se savjetovao sa mnogima na forumu i kada sam kontaktirao ove u EA support kažu da je najbitnije dati datum rođenja računa , kada sam deduu ( pravo ime na forumu ) pitao neke stvari kao dali zna što da radim uredno je odgovarao ali već sam mu poslao dvije poruke u kojem ga tražim da mi da datum rođenja i on ne odgovara . A on mi je rekao da je dobio mail na kojemu piše da je email adresa accounta promjenjena u neki john godville , nije mi rekao nastavak npr. gmail ,hotmail itd. Ja njega ne osuđujem izravno makar imam sumnje , odlučio sam ga javno predstaviti da vidim kako će reagirati i dali će imati opravdanje . Ja molim korisnika deduu da mi da opravdanje a ako ga nema onda je on očito osoba koja mi je ukrala acc koji mi je prodao .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo prošlo je više nego dovoljno vremena i mogao bih naslutiti da je dedaa taj koji je ukrao račun koji je prodao . Mislim da će vas ovo natjerati da razmišljate kada kupujete ovakve stvari , te da više ne poslujete sa tim korisnikom. Nažalost on je primjer ovog stanja u državi , te smo u ovakvom stanju zbog ovakvih nemoralnih ljudi .