Trebam directx 7 za cod4 jer nece mi uc u multyplayer.Neki mi kazu da mi treba directx 7 a ja ga nigdje nemogu nac za win7 ako postoji mozete li mi dat link
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebam directx 7 za cod4 jer nece mi uc u multyplayer.Neki mi kazu da mi treba directx 7 a ja ga nigdje nemogu nac za win7 ako postoji mozete li mi dat link
kakav DirectX7 dijete drago? Treba ti DirectX9, al sedmica ima sama DirectX10, tako da nemoraš ništa nalazit.. Ko to tebe zae*ava?
Win7 vec u sebi sadrzi sve DirectX-eve, od DX1 do DX11.
Prvo:COD4 je temeljen na DX9 engineu.
Drugo:Win 7 ima DX11
A treče skini najnoviji DX SDK pa onda probaj ponovo pokrenut COD4
meni je ovaj reko da mi treba directx 7
trebamo mi zato što stalno iw3mp.exe prestaje radit
probosam reinstal i sve al nece jednostavno radit
naravno da podrzava,ja igram cod2 na dx7
Prvo:COD4 je temeljen na DX9 engineu.
Drugo:Win 7 ima DX11
A treče skini najnoviji DX SDK pa onda probaj ponovo pokrenut COD4
Skinuo sam ga i opet ne radi
Daj sliku errora
znam za to sa pod sound al ja kad tam dođem i desni klik i prebavim ništa se ne pojavljuje
Kao što je ranije spomenuto nabaci screen errora.
Trebam directx 7 za cod4 jer nece mi uc u multyplayer
Možda čovjek misli da će sa DX7 dobiti i orginalni key za igru = multiplayer igranje:)
ovo evo ti ovo http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displayLang=en
samo prebaci i otvori i trebalo bi ti updejtovati DirectX
Trebam directx 7 za cod4 jer nece mi uc u multyplayer
Možda čovjek misli da će sa DX7 dobiti i orginalni key za igru = multiplayer igranje:)
Igram COD4 vec godinu dana i nikad ovo i normalno da ne mislim da cu dobiti org key a sliku cu ubacit popodne kad ponovo instaliram COD probao sam sve od onog sa sound pa do reinstal i svega i cracka neznam kaj nisam
Svima SRETAN USKRS.
ovo evo ti ovo http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displayLang=en
samo prebaci i otvori i trebalo bi ti updejtovati DirectX
to vec imam
Evo slika
http://i41.tinypic.com/2vijcc3.jpg
onda zatim pokaze
Onda nije problem do directX-a.
Jesili probao reinstalirati igricu ili desni klik na igricu oa run as administrator.
Osim toga pokusaj sa compabilitation mode.
Ja igram COD 2 ponekad na Win 7 32 bit, koja je mnogo starija od COD4.Probaj skinut najnovije drivere za grafu, obicno se zna to pojavit kao problem za nepokretanje igre.Direct X 7, to je prastaro cak i za Win XP, tako da nema logike da se stavlja DX7 mica.
Onda nije problem do directX-a.
Jesili probao reinstalirati igricu ili desni klik na igricu oa run as administrator.
Osim toga pokusaj sa compabilitation mode.
Sve isprobano
Ja igram COD 2 ponekad na Win 7 32 bit, koja je mnogo starija od COD4.Probaj skinut najnovije drivere za grafu, obicno se zna to pojavit kao problem za nepokretanje igre.Direct X 7, to je prastaro cak i za Win XP, tako da nema logike da se stavlja DX7 mica.
za grafu neam najnovije win posto overhitaju grafu pa me ih strah stavit ai neam ni najstarije iam jedne od novijih.U driverima nije problem kad mi je prije radilo na istim i starijim driverima.na kraju mislim da cu restar windowse jer bi se moglo rec da nema rješenja sve je isprobano a vise nemogu izdržat bez Cod-a,k uostalom a i praznici su tako da imam vremena
jednostavno ustekaj mikrofon u rozu rupu i to je to. isti problem sam ja imo i samo se treba mikrofon ustekat.
ja imam windows xp 3 zato sto mi nece primiti windows 7 zato sto mi je nes sjebano s kompom . i sad nemogu igrat cod2 :( zato sto nemogu na win xp 3 instalirat directx7 jbm ti :(((
ja imam windows xp 3 zato sto mi nece primiti windows 7 zato sto mi je nes sjebano s kompom . i sad nemogu igrat cod2 :( zato sto nemogu na win xp 3 instalirat directx7 jbm ti :(((
a) Ne psuj
b) Windows XP SP3 u sebi sadrži sve verzije DirectX-a, od prve do zadnje 9. verzije za taj Windows. Izvrši update fajlova pomoću ovoga i to bi trebalo biti to.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/cod2-cod4-se-konstantno-ruse-win-7/98092.aspx
evo ode ces nac rjesenje, ako vec nisi
aj ti lipo opisi problem i posalji ss errora koji ti se pojavljuju, znaci samo mi to daj i nis drugo
Tako jei meni bilo, nisam imao mic al sam od starih slušalica odrezo onaj 3.5mm priključak i 5cm žice i ubo na mjeto za mikrofon
i COD2 radi:=)))
Tako jei meni bilo, nisam imao mic al sam od starih slušalica odrezo onaj 3.5mm priključak i 5cm žice i ubo na mjeto za mikrofon
i COD2 radi:=)))
da, ja stvrno do sad nisan vidio glupljeg i smjesnijeg rjesenja za neki problem na compu, al eto glavno da je uspilo :)
to je stvarno istina, prijatelj imo isti problem i uspio rjesit s mikrofonom
ranko kukumar tnx sve radi :))))