Čudne promjene u fontu

poruka: 5
|
čitano: 1.556
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Čudne promjene u fontu
pitanje

Pred neki dan javio mi se problem s fontom. U nekim programima u Winsima XP, npr. kao softver za mrežnu karticu, mi je font ukoso.

U Google Chromeu mi je također font na svim stranicama ukoso, dok je u Firefoxu boldan.

Taj problem se javio sam od sebe, ja se ne sjećam da sam išta mjenjao. Molim vas pomagajte!

Evo i screenshotova problema:

google.hr u Chromeu google.hr u Chromeu
softver za mrežnu softver za mrežnu
BOL u Chromeu BOL u Chromeu
BOL u Firefoxu BOL u Firefoxu
Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 22:52 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
Čudne promjene u fontu

ja rješia tako da sam reinstalira firefox......a chromu mi se još nije ništa dogodilo....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudne promjene u fontu

nećeš vjerovati ali meni se isto pojavio taj problem danas. ali na windowsu 7. onda sam našao neki vista font fix, tražio sam i ne postoji 7 font fix, i nije baš uspješno rješeno

ništa, nego reinstal sedmice. zapravo sedmica u dual boot sa xp sp3

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudne promjene u fontu
autorov komentar

Skinuo sam font fix registry fajl za Vistu (iako imam XP) i nakon prvog rebootanja se malo zblesirao komp, nakon drugog rebootanja sve je kako je i bilo prije. Nadam se da će tako i ostati.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice