Kao što naslov kaže: Svaki put, ali baš svaki Božji put u 14:00 h mi se uruši explorer. To je počelo prije 3 dana i krene u 14:00 i za 12 sati ponovo, dakle u 2:00 h... I pojavi mi se ono dont send i send error report, zatim mi se sve strese i nestane traka i ikona i ponovo se pojave... Riješenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skeniraj od virusa.
Skeniraj od virusa.
E da zaboravio sam reć. Skeniro sam sa malwarebytesom niš nije našo, saspom isto tako i avirom, pogodi-Također!
Koji su windowsi u pitanju?
stavi log od hijackthis ovdje.
Riješenje?
Provjeri u koliko je sati Windows Update stelan? Ako imas antivirus onda provjeri da li on ima "zadatak" da se nadogradi u 14:00
E, a budući da znaš da je to svaki dan oko 14h, onda si ljepo otvori EndTask Manager i pod Process probaj pronači koji ti se porcess pojavi NOVI. Rekao bih da se u to vrijeme pokreni neki program ili virus ili neko skeniranje koje ti ruši explorer... A ako to pronađeš onda je dalje lako tom procesu dati naredbu dali da se pali ili ne...
Kosto je mario1990 skini i instaliraj hijackthis i paste log ovdje,pa cemo ti pregledat log !
EDIT: Probaj skenirat sa HitmanomPro i Spybot-om ali mislim da nisu potrebni jer su MBAM i SAS pomome puno bolji od hitmana i spybota
Ljudi evo sad ću skinit hvala na svoj pomoći :D!
pa paste log ode na forum !
EDIT:ili ga sam pogledaj ........
ma neda mi se sad sutra ću skenirat pa vam javim rez!!!
Pa to ti je gotovo u roku 30 sekundi cak i manje ......ali kako ti oces ........
ovakve obožavam...ljudi se tu trude pomoć, a tebi se neda...
MA BRAVO!!!
ovakve obožavam...ljudi se tu trude pomoć, a tebi se neda...
MA BRAVO!!!
onda lajkaj moj zadnji post.........

Pokušaj system restore. Ako ne pomogne onda repair windowsa.