CS 1.6 + Steam= LAG

poruka: 10
|
čitano: 5.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CS 1.6 + Steam= LAG?

eo ovako želio bih kupiti cs 1.6 na steamu i zanima me bi li mi cs 1.6 zapinjao(lagao).

cuo sam da steam trosi mnogo ram memorije i da je to razlog otlikog laga za vrijeme igre.

moja konfiguracija : amd sempron 3000+ 1.6ghz

2.5 gb ram memorije

nvidia geforce 6100 nforce 405 256mb.

ocu li moci pokreniti steam i cs 1.6 a da mi igra ne zapinje?

imam win7 home premium..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
CS 1.6 + Steam= LAG

Ne troši puno memorije nego je procesorski zahtjevan, pogotovo kad si na public serverima sa 30ak igrača. Ovako napamet teško je reći, dobro će ti raditi dok ne uletiš na ove punije servere..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 13:21 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CS 1.6 + Steam= LAG

a kad bih instalirao xp bi li onda bilo bolje?

i da li je procesor ipak preslab?

18 godina
neaktivan
CS 1.6 + Steam= LAG

Sumnjam da bi bilo bolje, ne predstavljaju windowsi toliku razliku. Radit će ti dobro, ali kad uletiš na server sa puno igrača možeš očekivati lagani pad fpsa i to je to. 

Za ovih 4€ ti se isplati kupiti ako imaš ekipu s kojom bi igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

mislio bih instalirati xp jer trosi mnogo manje ram memorije nego win7 jer cesto igram mixove i ukljucen mi je ts3.

znaci dok igram vecinom su ukljuceni ts3,cs 1.6 i bio bi steam :D

a win7 mi trosi u startu 900mb rama dok xp oko 300..

14 godina
CS 1.6 + Steam= LAG

Pošto je starija igra i ukoliko ti ne trebaju napredne mogućnosti koje nudi Win7, slobodno stavi WinXP.

Ja mislim da ti nebi trebalo lagati, ali opet nisam se baš susretao sa serverima sa preko 30 igrača. Ali računaj da je to Steam i da je tamo uvijek zadnja verzija i da uvijek ima neko rješenje, ako ne službeno, onda neslužbeno na forumima, sigurno nebih bio jedini s tim problemom, tako da ti se u svakom pogledu kupnja isplati.

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
SiO kaže...

mislio bih instalirati xp jer trosi mnogo manje ram memorije nego win7 jer cesto igram mixove i ukljucen mi je ts3.

znaci dok igram vecinom su ukljuceni ts3,cs 1.6 i bio bi steam :D

a win7 mi trosi u startu 900mb rama dok xp oko 300..

Možeš onda preseliti na XP ako ti nije teško. Kad su CW-ovi i mix-ovi u pitanju onda si miran, to je 10 igrača i ne predstavlja nešto zahtjevno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 13:47 (Penryn).
14 godina
neaktivan
CS 1.6 + Steam= LAG

hvala ...

ja cu najvjerojatnije kupiti pa isprobati ,a ako bude lagalo uvik mogu prodati stema account :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CS 1.6 + Steam= LAG

Moja iskustva. Performanse su možda 5% slabije kad igraš preko Steama. Također Windows 7 su 5% slabije peroformanse jer se koristi više rama.

Ako ti bude lagao CS na windows7 našao sam univerzalan način kako to popraviti. Dosad sam tako rješio problem bar 20-orici ljudi.

http://www.thebits.info/windows/vista-mcs-56.htm

EDIT: IgoR?

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:01 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam ponovno instalirao win7 ultimate i sada mi trosi  850mb rama od 2.3 gb,a imam upaljen chrome s 3 taba,torrent(47 procesa ukupno).

A to mi nije toliko puno.

to sam vec  ucinio i nelaga mi kada igram na cs od kgb-a! imam i oko devedeset i nes fps-a što mi je odlicno naspram moje lose konfiguracije.. da li se moze cracked steam usporediti s pravim tako da ga isprobam i vidim jel mi laga?? 

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice