Znaci ovako cpu usage mi se krece oko 30-60% na desktopu ,u cursor se cijelo vrijeme vrti. Da možda oćistim komp ili?? Molim Pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci ovako cpu usage mi se krece oko 30-60% na desktopu ,u cursor se cijelo vrijeme vrti. Da možda oćistim komp ili?? Molim Pomoć
Provjeri antivirusom cjeli hard disk, lako moguće je da kakav virus hara.
Ili ti se vrti neki program u pozadini da nisi svjestan.
Provjeri antivirusom cjeli hard disk, lako moguće je da kakav virus hara.
Ili ti se vrti neki program u pozadini da nisi svjestan.
Gleado sam procese i sve je uredu, za viruse cu sad provjerit.
Jedno pitanje. Koliko ti memory u procesima uzima: sqlservr,dwm.exe,explorer.exe?
Trenutno mi je samo Opera, Steam, Winamp pokrenuti pa je zauzece sljedeće:
-explorer.exe = 10.900K
-dvm.exe = 12.848K
SQL server nemam instaliran, pa ga tako nemam ni u memorij.
Trenutno mi je samo Opera, Steam, Winamp pokrenuti pa je zauzece sljedeće:
-explorer.exe = 10.900K
-dvm.exe = 12.848K
SQL server nemam instaliran, pa ga tako nemam ni u memorij.
Meni je sad samo otvoren Google Chrome i:
dwm,exe = 21.008k
explorer.exe =42.524k
sqlservr=47.352k
sqlservr mi je jako sumljiv jer koliko znam sqlserver se instalira sa c++ i ostalim microsoft programskim programima, a jucer sam instaliro c++
Ako imaš 64 bitni windows i više RAM-a, ništa čudno to je normalno. Kažem, proskeniraj računalo sa Malwarebytes-om pa vidi.
Ako imaš 64 bitni windows i više RAM-a, ništa čudno to je normalno. Kažem, proskeniraj računalo sa Malwarebytes-om pa vidi.
kk.
Jednostavno pogledaj koji ti proces zauzima najviše CPU-a; Memory Usage je trenutno nebitan.
Jednostavno pogledaj koji ti proces zauzima najviše CPU-a; Memory Usage je trenutno nebitan.
Di da to vidim??
Di da to vidim??
U Task Manageru.
Napravio sam Flash Scan i evo rezultata :
CPU Usage 1-4% Na Desktopu
Memory: 1,55 gb
HVALA 
Napravio sam Flash Scan i evo rezultata :
CPU Usage 1-4% Na Desktopu
Memory: 1,55 gb
HVALA 
Imaš gumb za to
Samo još nešto ,dal je normalno da se cpu usage naglo diže? npr. sa 4% na 15% i odmah se vrati na 4%?
Samo još nešto ,dal je normalno da se cpu usage naglo diže? npr. sa 4% na 15% i odmah se vrati na 4%?
da....pogotovo ako ti je refresh za to vidit namjesten na manje sekundi...
da....pogotovo ako ti je refresh za to vidit namjesten na manje sekundi...
kk.