Cod 2 i zvučna kartica

poruka: 9
|
čitano: 1.680
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cod 2 i zvučna kartica

Pozdrav svima

eevo imam nekih problema sa cod2 i zvučnom kraticom dakle kada pokrenem cod 2 multiplayer javi mi se problem cod2mp_s.exe has stopped working

Na netu sam nasao da je problem s zvučnom i da treba samo ustekati mikrofon . .ja to uradim ali nista se ne pojavi niti mikrofon ne radi ..također san citao da treba enable-ati  recording devices u control panelu ali nsita ne poamze .. također san prova pokrecet i i nstalirat  cod sa windows xp service  packa .. nista ne poamze ..zna li itk ou cem je problem ..
msm da je taj problem s codom povezan s ovom mojom zvucnom ...

maticna je intel d945 gnt .. integrirana zvučna ... (instalirao sam i nek reatkel drivere samo  nakon isntaliranaj nisan skoro nsita dobija )
procesor intel pentium d 915 

zna li tko u cem je problem i kako ga fiksati?

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cod 2 i zvučna kartica

to za mikrofon je istina koliko god smijesno zvucalo... a sa druge strane imas los pc cak i za cod2 koji nije toliko zahtjevan

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cod 2 i zvučna kartica

svjestan sam ja toga da je pc los ia za cod ali priej sam bez problema gurao cod 2 na full hd razoluciji ...i niej trokava niti nista ... ali sad je problem sto ga uopce ne mogu pokrenit a to za mikrofon meni nsita ne reagira ... niti mikrofon uopce radi tj zvucna ga ne prepoznaje

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
11 godina
neaktivan
Cod 2 i zvučna kartica

probaj sa updejtanjem drivera od graficke, net frameworkova i tih gluposti... i koji windows imas? ako pokusavas pokrenut sa 8-mice vjerojatno je to razlog problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

windows 7 32 bit ...

driver graficke je jucer updatean .... ja pretpostavljan da je problem s tin driveron od zvucne .ja ga kao isntalriam al nista se ne desi ... 

13 godina
Cod 2 i zvučna kartica

Svi ti programi i jedno te isto trubljenje o upadate driverima i ostalim p******* su glupost... jedino rijesenje za MP u codu pa cak i u drugim igrama , ti je da uzmes mic.  nebitno bilo na 3,5 mm ili na USB  ce ti pomoci .. Imao sam isti problem ,  to jest jos imam i bez mica ne moize drukcije ... Ili da nemas zvuka i onda od zvucnika ukopcas u ulaz od mic

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cod 2 i zvučna kartica

probaj ovako postaviti, desni klik na ikonu multiplayera, properties i odes na kompaktibilnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razermario kaže...

Svi ti programi i jedno te isto trubljenje o upadate driverima i ostalim p******* su glupost... jedino rijesenje za MP u codu pa cak i u drugim igrama , ti je da uzmes mic.  nebitno bilo na 3,5 mm ili na USB  ce ti pomoci .. Imao sam isti problem ,  to jest jos imam i bez mica ne moize drukcije ... Ili da nemas zvuka i onda od zvucnika ukopcas u ulaz od mic

Ma vec jesam proba nista nista ito iman 2 mikrofona i ne radi ,kompjtuer uopce ne prepoznaje da je ista ustekano 

sto se tice porketanja s windows xp također sam pokusao ... nista ... cak sam i instalriao s xp packa

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 14:17 (ante5656).
14 godina
neaktivan

jeli itko zna da li je potrebno ovaj driver od reatkela kao porkenuti ili konfiguirati??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice