Cc Cleaner pobrisao slike!

poruka: 3
|
čitano: 2.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Cc Cleaner pobrisao slike!

Poštovani, 

ispričavam se ako sam na krivom mjestu. 

Dakle, memorija mi je na mobitelu bila krcata i logično rješenje-cc cleaner. Nažalost, vjerojatno sam nešto pogrešno stisnula, sve slike su pobrisane. 

Sa raznim programima uspjela sam vratiti slike koja sam poslala/primila, screenhotove i slično no prave slike, a riječ je o odrastanju djece :-( nisam uspjela vratiti. 

Recuvu na mobitelu ne mogu instalirati iz nekog razloga, skine se ali se ne može pokrenuti.  Nažalost nisam informatički genij, a ovo mi je jako bitno. Može li mi tko pomoći???

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Cc Cleaner pobrisao slike!
Nemaš automatski backup slika na Google Photos?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.12.2023 17:42 (Hexfire).
7 godina
Re: Cc Cleaner pobrisao slike!
help-help kaže...

Poštovani, 

ispričavam se ako sam na krivom mjestu. 

Dakle, memorija mi je na mobitelu bila krcata i logično rješenje-cc cleaner. Nažalost, vjerojatno sam nešto pogrešno stisnula, sve slike su pobrisane. 

Sa raznim programima uspjela sam vratiti slike koja sam poslala/primila, screenhotove i slično no prave slike, a riječ je o odrastanju djece :-( nisam uspjela vratiti. 

Recuvu na mobitelu ne mogu instalirati iz nekog razloga, skine se ali se ne može pokrenuti.  Nažalost nisam informatički genij, a ovo mi je jako bitno. Može li mi tko pomoći???

Da, moraš prestati koristiti taj mobitel / tu flash memoriju.

Zato što se možda mogu još izvući slike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.12.2023 18:32 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice