Bluetooth nestao nakon instalacije windowsa 7

poruka: 23
|
čitano: 7.550
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam laptop packard bell i originalno je dosao s vistom ali sam ja instalirao w 7 i nakon toga mi je nestao bluetooth ,nema ga vise u cp ni u device manageru ,nigdje , jel trebam instalirati driver ili sta ? ako treba te jos podataka o necem samo recite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bluetooth nestao nakon instalacije windowsa 7

Trebaš drivere, evo ti stranica:

http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/download pa nađi svoj model i potraži drivere.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Trebaš drivere, evo ti stranica:

http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/download pa nađi svoj model i potraži drivere.

Ne mogu naci svoj model , ne znam zapravo ni kako se tacno zove ovaj moj model znam da je easynote ali nista tacnije

14 godina
neaktivan

Evo tacan naziv : packard bell easynote mz35 , trazio sam drivere sad nisam nasao nista konkretno pa ako se neko bolje razumije neka mi stavi link odakle da skinem

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ni ja ih ne vidim za taj model, ako već nisi pokušaj preko windows updatea da ti sam nađe.

15 godina
14 godina
neaktivan

Pa nema ni na win updateu jer ih nema uopste instaliranih ,dakle imam hardver a nemam softver

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hocu kad budem na laptopu pa cu skinuti nesto probati , sad sam na kompu trenutno ne mogu na laptop

16 godina
neaktivan
Deep kaže...

Pa nema ni na win updateu jer ih nema uopste instaliranih ,dakle imam hardver a nemam softver

Ma ne, odeš u device manager ak je tam uskličnik i tam klikni i potraži windws update tada će počet tražit. Osim toga windows update mora bit uključen!

15 godina
Nello kaže...
Deep kaže...

Ma ne, odeš u device manager ak je tam uskličnik i tam klikni i potraži windws update tada će počet tražit. Osim toga windows update mora bit uključen!

Koliko sam ja skužio nema ga ni u device manageru

17 godina
neaktivan

Provjeri u biosu da li je uključen a također pogledaj da li postoji kratica na tipkovnici za njegovo uključenje (FN + neka od funkcijskih tipki F1-F12).

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Ok, prema slici tipkovnice mislim da  je ta tipka F2 jer pali wifi i blutok? Nisam siguran.

F1-IVO kaže...

Provjeri u biosu da li je uključen a također pogledaj da li postoji kratica na tipkovnici za njegovo uključenje (FN + neka od funkcijskih tipki F1-F12).

Evo slike za tog modela. 

17 godina
neaktivan

Ovdje imaš drivere za Vistu ali čak ni za nju nema drivera za bluetooth:

ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/EasyNote%20MZ35%20series/Driver/Vista/

Hmmm...

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/EasyNote%20MZ35%20series/Driver/Vista/

Hmmm...

Istražio sam i našao ove: http://www.driveridentifier.com/scan/download.php?item_id=325686459&scanid=A7457C6EA155435485F3A7AB21663CD2&hardware_id=BTHENUM%5C%7B00000002-0000-1000-8000-0002ee000002%. Pa se dosta teško nađe, jer sam čitao rewieva da neki baš ne drže blueetotha. Pa stoga mislim da tražiš za wifi. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 23:54 (Nello).
15 godina
neaktivan
Deep kaže...

Zato što nije kompatibilan sa windows 7. Imao sam sličan problem sa driverom za kameru. Odlično radilo na windows xp, ali nema kamere na windows 7.

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Hmmm...

Ok evo sad cu to probati..

Brian kaže...
Deep kaže...

Zato što nije kompatibilan sa windows 7. Imao sam sličan problem sa driverom za kameru. Odlično radilo na windows xp, ali nema kamere na windows 7.

Pa moguce ,,i touchpad ono sam imao i to je otislo takodjer ,ali to mi nije potrebno..

I hvala svim ostalima ali ovi driver identifieri ne pomazu jer ja nemam driver tak da neznam stvarno sta da radim.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:02 (Deep).
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Hmmm...

A koji od ovih je bt? 

16 godina
neaktivan

Pa nemaš ni tu za bluetooth..

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Pa nemaš ni tu za bluetooth..

Pa zasto mi je onda stavljeno ovo ?? aa..

16 godina
neaktivan

Ivo ti je i napisao "Ovdje imaš drivere za Vistu ali čak ni za nju nema drivera za bluetooth:"

- imaš ostale drivere za vistu ali nema bluetooth. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Ivo ti je i napisao "Ovdje imaš drivere za Vistu ali čak ni za nju nema drivera za bluetooth:"

- imaš ostale drivere za vistu ali nema bluetooth. :)

Aha tako znaci ,hvala,nisam vidio, previse postova pa sam se izgubio :)

jel ovo sad znaci da mogu zaboraviti bluetooth il..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:38 (Deep).
16 godina
neaktivan

Bez drivera ništa, {#}

16 godina
Nello kaže...
bradonja_85 kaže...

Ok, prema slici tipkovnice mislim da  je ta tipka F2 jer pali wifi i blutok? Nisam siguran.

F1-IVO kaže...

Evo slike za tog modela. 

Kod mene se bt i wifi pali na istoj tipki (FN + F3, Acer 5755g), jednom stisnem upali wifi, stisnem drugi put upali bt. Nisam ni znao da imam prvih par mjeseci, nije se pojavljivao u device manageru. Kad sam slučajno stisnuo, pronašli mi windowsi sami driver, spojio mob, radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice