Bios Update zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.972
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bios Update

Odugovlačim sa update-om Biosa jer mi radi dobro i rađe nego da šta zeznem, kažem drugi put. Ali kako se opće znanje o računalima povečava, pritisak da se i to riješi je češči i veči. Tu je i drugi problem, kao i večina koja po prvi put kupuje komp. kupio sam gotovu konfiguraciju, matična Biostar g31-m7 te , verzija 6.0, intel chipsetovi, socket 775, processor intel core 2 duo e7200, i bios american megatrend inc. I sad neznam trebao bi tražiti pod american megatrends kod uključivanja kompa dalje piše 63-0100-009999-00101111-051908-Bearlake-G31CM519-Y2KC , te na samom dnu te prve stranice kod uključenja kompa još je dodato( kolko sam iz prethodnih guglanja shvatio ono najbitnije) G31-M7 TE ( G31CM519 BF ). Ali opet s druge strane kad uđem u bios mi piše IG31C-M7S  Bios setup utility. (što spada pod biostar).

Jednostavno nisam siguran irađe ne diram. Možda neko ko ima istu ili sl. konfiguraciju zna. Hvala unapred.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bios Update

Da li je to ova ploča:

Obrati pažnju na zaokruženi dio.

Inače ako nemaš problema sa BIOSom ne diraj!

Btw, ima dosta tema o flešanjuj biosa pa molim te nastavi u nekoj od njih.

Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 17:37 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice