evo problem s kompom koji mi cura ima.. ovak mi je objasnila:
kad upalin komp...vec odmah trazi da udjen u bios, san mi kaze da stisnen del i tab i da udjen u njega...ne pise mi kaj da radin... i ako cekan izbaci mi samo na crnoj pozadini , bjela slova pise ovak : " Reboot and Select proper Bot device or Insert Boot Media in selected Boot device and pressa key" ....ee to ako ne udjen odmah u bios... kad udjen u bios , tj. stisnen taj tab i del da bi usla... pise ovak :" THE MCH 667/CLS in Single-channel Mode Initializing USB Controllers...Done..."
eee i skuzala san , da kad palin komp a hoce u bios, ne pokrece vindovs, da se cuje ono za disketu (onaj ulaz) onak taj uzlaz kao pisti, ko da ima disketa unutra pa ju nemre prihvatit... onak skljoca ... i ne vrijedi mi ic u biose i izlazit van i rebotat komp, kad se vindovsi nakon nekog vremena sami upale... tj. svijetli cijelo vrijeme ono crveno i kad dodju vidnovsi onda se cuje da su se upalili, i nestane to crveno...
eto tak joj se desi nekada... kad god ga upali... a nekada normalno se pokrene!
koliko znam ona u BIOS-u nista nije cackala.. tak da bios je isti od samog pocetka ... windowsi su xp pro sp2 ... konfiguracija neznam tocno koja je... ali je tu nekih 2g star hardware!