Avast 4.8 pro.

poruka: 4
|
čitano: 1.611
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avast 4.8 pro.

Poz novi sam ovdje imam jedno pitanje za vas. Imam avast 4.8 pro. Moze li mi neko objasnit kako,sta posto nikako ne shvatam ovo. Znaci idem scan ne moze. Ako moze neko da uploaduje screenove,detaljne upotrebe.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Avast 4.8 pro.
lolz kaže...

Poz novi sam ovdje imam jedno pitanje za vas. Imam avast 4.8 pro. Moze li mi neko objasnit kako,sta posto nikako ne shvatam ovo. Znaci idem scan ne moze. Ako moze neko da uploaduje screenove,detaljne upotrebe.

je li legalan ili ono drugo ilegalan piratski

16 godina
neaktivan
lolz kaže...

Pitanje ti je nejasno.  Ako scan ne može, vidi šta ti piše. Ipak mi se čini da to nije legalna verzija programa pa je u tome problem.

16 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...
lolz kaže...

Pitanje ti je nejasno.  Ako scan ne može, vidi šta ti piše. Ipak mi se čini da to nije legalna verzija programa pa je u tome problem.

Evo sam namijestio. Avast mi je bio na nekom 100 jeziku ^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice