Autocad read only problem

poruka: 2
|
čitano: 1.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Autocad read only problem

Pozdrav,

radim već duže u Autocadu i sad mi je počeo štekati te sam si instalirao i probnu verziju progecada kako bi što prije završio program. Program sam počeo radit u Autocadu 2013 i nakon što sam prešao na progecad 2013 i više ga ne mogu otvorit u Autocadu i piše samo read only te se se ne pojavi...problem je što sutra to trebam plotat, a ni njima neće otvorit file u kopiraonama...zna li netko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Autocad read only problem
DnL kaže...

Pozdrav,

radim već duže u Autocadu i sad mi je počeo štekati te sam si instalirao i probnu verziju progecada kako bi što prije završio program. Program sam počeo radit u Autocadu 2013 i nakon što sam prešao na progecad 2013 i više ga ne mogu otvorit u Autocadu i piše samo read only te se se ne pojavi...problem je što sutra to trebam plotat, a ni njima neće otvorit file u kopiraonama...zna li netko u čemu je problem?

Možda je malo kasno, ali koliko sam te razumeo, sve što treba da napraviš jeste da klikneš desni klik na dokument crteža koji si napravio, stisneš properties, stisneš na general tab, te odznačiš kvačicu Read-Only

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice