Gdje mogu skinuti tu datoteku da popravim login u windows?
Athgina.dll
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.558
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google is your friend.
I also had the same problem. I tried various method method but none of them worked out. Then I used following steps and I able to fix this problem. Just try following steps.
1. First take backup of registry.
2. Now remove GinaDLL file. You can find this file in following registry.
HKLM\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\W inlogon\GinaDLL
3.GinaDLL file related with "athgina.dll". When you delete GinaDLL file XP will revert to its default login behavior.
Ovo je c/p sa techarena foruma.
Google is your friend.
I also had the same problem. I tried various method method but none of them worked out. Then I used following steps and I able to fix this problem. Just try following steps.
1. First take backup of registry.
2. Now remove GinaDLL file. You can find this file in following registry.
HKLM\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\W inlogon\GinaDLL
3.GinaDLL file related with "athgina.dll". When you delete GinaDLL file XP will revert to its default login behavior.
Ovo je c/p sa techarena foruma.
vidio sam to samo neznam kako da napravim backup
Na postojeću dll datoteku dodaš nastavak .old (athgina.dll.old) i samo novi dll prebaciš tamo gdje treba. Kad vraćaš staru datoteku obrišeš novu i makneš .old iz imena stare.
Za registry backup navigiraš do ključa koji mijenjaš > desni klik > export i spremiš bilo gdje na računalu. Kada vraćaš samo 2x klikneš na datoteku koju si spremio i sve se vrati tamo gdje je bilo.
jednostavno reistaliraj winse i ne zamaraj se nekim registry ".dll" fajlovima vrlo jednostavno hehe
Na postojeću dll datoteku dodaš nastavak .old (athgina.dll.old) i samo novi dll prebaciš tamo gdje treba. Kad vraćaš staru datoteku obrišeš novu i makneš .old iz imena stare.
Za registry backup navigiraš do ključa koji mijenjaš > desni klik > export i spremiš bilo gdje na računalu. Kada vraćaš samo 2x klikneš na datoteku koju si spremio i sve se vrati tamo gdje je bilo.
Kad dodam taj old. onda mi se uvjek nova ta datoteka stvori bez old.A ovo za export tu opciju uopce nigdje nevidim.Probao sam sa fix win xp logon ali nemogu popraviti jer se neda stisnuti na repair.Pa sam ja skuzil da bi tu datoteku trebal promjeniti sa ispravnom a ispravnu nemogu naci nigdje na netu
pogledaj na ovoj stranici mozda nađeš taj file http://www.dll-files.com/ pogledaj ovdje isto http://www.dll-downloads.com/dll_winxppro.asp
Ova druga opcija je za registry backup tako da je normalno da nigdje nemaš te opcije ako ne radiš backup registra.