Android 6.0.1. Youtube ne radi

poruka: 4
|
čitano: 4.359
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Android 6.0.1. Youtube ne radi
Pozdrav,

na mobitelu Lenovo P2 ne učitava Youtube preko 4G. Aplikaciju pokrenem i ona zapne u petlji učitavanja videa ali ne pokažu se nikakvi rezultati. Na wifi sve u redu.

Mobitel ima Tomato karticu. Već sam napravio sve po nalogu njihove korisničke podrške ali trajalo je kratkotrajno.

Isti problem sam imao i sa Google Store ali je to riješeno. Pretpostavljam da je do ili postavke interneta ili aplikacije jer sve ostalo mobitel radi savršeno.

Drugi P2 na bon bon radi odlično. Kad stignem, zamijenim kartice da vidim ako će funkcionirati.
SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Android 6.0.1. Youtube ne radi

Probaj prvo pobrisati data i cache od youtube aplikacije.

Kruha i igala...
13 godina

Možda po dafualtu ima ugašen GPRS promet na aplikacije koje preuzimaju mnogo podataka?

Pronađi opcije za ograničenje prometa. Može se posebno odrediti WiFi -  3G/4G...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan
Ne znam iz kojeg razloga ali nikad na P2 ne mogu naći clear cache opciju pa uvijek vratim na tvorničke postavke aplikaciju.

Proradilo je na osnovnoj aplikaciji a prilikom instalacije nove verzije aplikacije je opet zablokirao.

Zahvaljujem za te postavke konekcije, bile su 2 aplikacije onemogućene i kad sam omogućio proradio je Youtube kako treba.
Hvala ljudi još jednom i tema ide u lock.
SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice