Adobe After Effects 2. pitanje?

poruka: 4
|
čitano: 850
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Adobe After Effects 2. pitanje?

Jel možda zna netko kako vratiti sve postavke na početne, onakve kakve su bile kad sam instalirao after effects. Ne bih htio reinstalirati, zato jel se instalira jako dugo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe After Effects 2. pitanje?

sad sam na poslu pa nemam AE ispred sebe, ali sam 99% siguran da nece ici.

Inace, koje postavke si zabrljo, sigurno ima normalan nacin da ih vratis nazad.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

sad sam na poslu pa nemam AE ispred sebe, ali sam 99% siguran da nece ici.

Inace, koje postavke si zabrljo, sigurno ima normalan nacin da ih vratis nazad.

Nisam baš spretan sa tim programom pa sam zabrljo.
Evo što:
Kada stavim neki zvuk u video koji radim i kad napravim video, taj zvuk se ne čuje.
Kada primim onu strelicu za premotavanje unaprijed i unazad, neće mi ić.
Kada pomićem video sa strelicom, ne vidi se da pomičem.
...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Kao sta sam prepostavio, u AE nemas puno opcija koje bi ga mogle zblesirat (ili imas, zavisi kako gledas na program).

Samo da budemo na cisto AE CS2 ne postoji, postoji AE CS3, a prijasnja verzija je bila oznacena brojem 7.5

1. Kada odes na exportiranje, pripazi da si odabrao pravilan audio codec, tj kompatabilne audio/video postavke.

Testiraj AE na nacina da odabares neki od DV formata, te mu audio ostavi na PCM. Preporucam Canopus DV codec , koji ti pruza odlicne brzine exportiranja videa te ne vrsi gotovo nikakvu kompresiju na audio ukoliko to ne odabares.

2 i 3, prepostavljam da imas nekakvih problema te da ti se project uopce ne renda (prikazuje).

Provjeri dali uistinu u onome sredisnjem prozoru pregledavas Project koji si otvorio, a ne nesto drugo jer AE duplim klikom na bilokoji segment otvara taj segment umjesto tog preview prozora.

Provjeri dal ti konfiguracija moze podnjeti real-time rendering u AE, to bi znacilo da odes negdje na timeline i stisne space , prema rezultatima tog rendera trebalo bi ti sve bit jasno, ako ide jako sporo (ili uopce ne ide) nadogradi masinu.

I na kraju, nevalja zaboravit da ti view bude ispravan.

Prepostavljam da nisi zabrljao nista sto se ne moze otklonit, samo uzmi vremena i prouci njegove ikonice, istina nasumicnim klikavanjem moze se napravit poprilicno sranj*.

Ako nista ne upali moras ga reinstalirat jer upravo gledam ne postoji dugme za vracanje svega na tvornicke postavke.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice