Jel možda zna netko kako vratiti sve postavke na početne, onakve kakve su bile kad sam instalirao after effects. Ne bih htio reinstalirati, zato jel se instalira jako dugo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad sam na poslu pa nemam AE ispred sebe, ali sam 99% siguran da nece ici.
Inace, koje postavke si zabrljo, sigurno ima normalan nacin da ih vratis nazad.
sad sam na poslu pa nemam AE ispred sebe, ali sam 99% siguran da nece ici.
Inace, koje postavke si zabrljo, sigurno ima normalan nacin da ih vratis nazad.
Kao sta sam prepostavio, u AE nemas puno opcija koje bi ga mogle zblesirat (ili imas, zavisi kako gledas na program).
Samo da budemo na cisto AE CS2 ne postoji, postoji AE CS3, a prijasnja verzija je bila oznacena brojem 7.5
1. Kada odes na exportiranje, pripazi da si odabrao pravilan audio codec, tj kompatabilne audio/video postavke.
Testiraj AE na nacina da odabares neki od DV formata, te mu audio ostavi na PCM. Preporucam Canopus DV codec , koji ti pruza odlicne brzine exportiranja videa te ne vrsi gotovo nikakvu kompresiju na audio ukoliko to ne odabares.
2 i 3, prepostavljam da imas nekakvih problema te da ti se project uopce ne renda (prikazuje).
Provjeri dali uistinu u onome sredisnjem prozoru pregledavas Project koji si otvorio, a ne nesto drugo jer AE duplim klikom na bilokoji segment otvara taj segment umjesto tog preview prozora.
Provjeri dal ti konfiguracija moze podnjeti real-time rendering u AE, to bi znacilo da odes negdje na timeline i stisne space , prema rezultatima tog rendera trebalo bi ti sve bit jasno, ako ide jako sporo (ili uopce ne ide) nadogradi masinu.
I na kraju, nevalja zaboravit da ti view bude ispravan.
Prepostavljam da nisi zabrljao nista sto se ne moze otklonit, samo uzmi vremena i prouci njegove ikonice, istina nasumicnim klikavanjem moze se napravit poprilicno sranj*.
Ako nista ne upali moras ga reinstalirat jer upravo gledam ne postoji dugme za vracanje svega na tvornicke postavke.