Dakle, pokušao sam minjenati disk s ovim programom (napravio backup, kojeg sam poslije mislio restorati na novi disk). Problem je u tome što nikako ne mogu restorati cijeli disk s partition tableom na novi, veći, disk. Ono što bih ja želio je da on snimi sve ko prije, i višak ostavi ko unused space. Acronis mi uopće ne dozvoljava da disk restoram na bilo koji drugi disk (drukčiji tip). Jel zna itko kako da to izvedem s ovim programom, ili koji od programa s Bug DVDa ovo može napraviti u praksi, jer mi se neda sa svakim posebno radit backup od sat vremena i natrag. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pouzdano znam da se Acronis True Imageom može klonirati manji disk na veći. Mislim da u fazi podešavanja opcija kad ti prikaže izgled oba diska i njihove particije trebaš podesiti veličinu particija na disku na koji kopiraš. Možda je problem što ti nisi radio direktno, ili što imaš Home verziju ili u nečemu drugom, ali znam da bi trebalo radit.
Imam Home verziju, onu s Bug DVDa. Znaći na full radi? Pravo mi i budi kad sam htio biti pošten. Crack at once. Valjda će mi radit ovaj backup file. Thanks!!
Imam Home verziju, onu s Bug DVDa. Znaći na full radi? Pravo mi i budi kad sam htio biti pošten. Crack at once. Valjda će mi radit ovaj backup file. Thanks!!