Acer aspire 5738 driveri

poruka: 5
|
čitano: 1.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Acer aspire 5738 driveri

Pozzz

imam drug mi ima ovaj laptop acer aspire 5738 oborio sam mu sistem i trebaju mi driveri za internet i za wifi  ja nemogu nigdje nac na asusovoj stranici ni  jedan ne pase pa vas molim ako ima netko taj laptop da mi da drivera nek samo ime da ja cu nac na netu i skinuti ih hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer aspire 5738 driveri
almir7356 kaže...

Pozzz

imam drug mi ima ovaj laptop acer aspire 5738 oborio sam mu sistem i trebaju mi driveri za internet i za wifi  ja nemogu nigdje nac na asusovoj stranici ni  jedan ne pase pa vas molim ako ima netko taj laptop da mi da drivera nek samo ime da ja cu nac na netu i skinuti ih hvala

Jaooo di tražiš drivere na Asus stranici??? Tak se to neradi, prvo gluglaš acer support i onda nađem ja tam ti imaš sve drivere samo moraš znati za koji os instaliran. vidi na link.http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1120. Možeš sve skinut i stavi na DVD i to je to. Pozdrav!

Nenad
13 godina
neaktivan
Acer aspire 5738 driveri

I mislio sam na acer zbunio se posto ja imam asus :)Ž

Edit:nijedan ne radi probo sam sve nece nikako da ocita za wifi a driveri skinuti i instalirani

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 21:01 (almir7356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer aspire 5738 driveri
almir7356 kaže...

I mislio sam na acer zbunio se posto ja imam asus :)Ž

Edit:nijedan ne radi probo sam sve nece nikako da ocita za wifi a driveri skinuti i instalirani

Nesmiješ sve stavit, imaš na Acer stranici skini ovaj Acer Updater (nalazi pod application) jer on sam nađe u laptopu vidi šta fali pa će ti skinut odgovarajući drivera. Ako zapneš javi za TV (preko teamviewera da ti pomognem :))

Nenad
13 godina
neaktivan
Acer aspire 5738 driveri

Napravio sma skino sam intel wireles tezak 130 mb i instal smao njega hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice