%1 is not a valid Win32 application problem

poruka: 11
|
čitano: 4.932
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam novu grafičku karticu (GTX 660) i instalirao drivere sa cd-a koji sam dobio, kasnije sam saznao da postoji novija verzija drivera na nVidia stranici. Skinem driver, pokrenem i dobijem error "%1 is not a valid Win32 application". Nakon 2 sata tražena po netu nađem "rešenje", tako da se mora izbrisati nVidia control panel (tj. cijeli folder od nvidie u progam filesu), tako da ja sada nemam uopće taj control panel i pokušao sam ga skinuti, i dobijem uvjek isti error. Koristim win 7 x64/86.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: %1 is not a valid Win32 application problem
headshot kaže...

..nemam uopće taj control panel i pokušao sam ga skinuti, i dobijem uvjek isti error. Koristim win 7 x64/86.

-prvo, radije ne diraj.

-imaš 64bit OS, trebaš 64bit driver.

-drivere skidaj samo nVidia ili proizvođač VGA stranica, pročitaj upute.

-ako imaš problema s računalom (virus, predrijavanje..) moguće su greške kod downloada.. file mora biti ispravan, za to je potreban 100% ispravan PC, pa i tu može biti uzrok.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
headshot kaže...

..nemam uopće taj control panel i pokušao sam ga skinuti, i dobijem uvjek isti error. Koristim win 7 x64/86.

-prvo, radije ne diraj.

-imaš 64bit OS, trebaš 64bit driver.

-drivere skidaj samo nVidia ili proizvođač VGA stranica, pročitaj upute.

-ako imaš problema s računalom (virus, predrijavanje..) moguće su greške kod downloada.. file mora biti ispravan, za to je potreban 100% ispravan PC, pa i tu može biti uzrok.

Skinuo sam original drivere naravno, x64, evo sada sam čak skinuo i x32 verziju ali ni ona ne radi. Skenirao sam cjeli komp sa nod32 i nema problema, komp je korišten sve skupa 5 dana tj. prije 5 dana je sve instaliran win7  tako da je sve novo instalirano.

15 godina
neaktivan

Pokušaj Roll Back driver (vidi sliku). Ako ne uspije možda system restore riješi problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rollback nemogu napraviti jer je instaliran driver nakon instalacije windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prvo downloaduj control panel i driver od nVidije, zatim skini driver sweeper i instaliraj, dalje iz windowsovog control panela deinstal nvidije, onda restartuj računalo i uđu u safe mode, pokreni driver sweeper i stavi kvačicu na nVidia i odradi clean, onda restart i instal tog novog c. panela i drivera

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li ti dozvoljava funkciju Roll back driver? Ako da, možeš to uraditi jer (pretpostavljam da koristiš 7-cu) Windows 7 ima default display driver VDDM (ili slično ako se ne varam).

A System restore?!

P.S. Pokušaj da skineš i instaliraš driver sa Gainward web stranice....

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 19:55 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Prvo downloaduj control panel i driver od nVidije, zatim skini driver sweeper i instaliraj, dalje iz windowsovog control panela deinstal nvidije, onda restartuj računalo i uđu u safe mode, pokreni driver sweeper i stavi kvačicu na nVidia i odradi clean, onda restart i instal tog novog c. panela i drivera

Upravo sam to napravio, ali opet error :S 

phoenix2003 kaže...

Da li ti dozvoljava funkciju Roll back driver? Ako da, možeš to uraditi jer (pretpostavljam da koristiš 7-cu) Windows 7 ima default display driver VDDM (ili slično ako se ne varam).

A System restore?!

P.S. Pokušaj da skineš i instaliraš driver sa Gainward web stranice....

Napisao sam gore, nemogu napraviti rollback. System restore imam samo od danas, neznam zašto :S. I pokušao sam driver sa gainwarda, ali opet isto -.-

15 godina
neaktivan

Napravi Uninstall iz Device Manager-a. Zatim, ako ti se da čaprkati po registry-ju, prečešljaj ga tražilicom i izbriši sve sa imenom nvidia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Napravi Uninstall iz Device Manager-a. Zatim, ako ti se da čaprkati po registry-ju, prečešljaj ga tražilicom i izbriši sve sa imenom nvidia.

ali mislim da nije problem sa driverima, nego sa windowsom. Problem je što uvjek dobijem taj error. Brisao sam već 3 puta drivere na sve moguće načine.

15 godina
neaktivan

Nisi brisao "pješke" zapise po registry. Ono što je ostalo u registry te koči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice