Wordpress theme upload

poruka: 7
|
čitano: 2.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wordpress theme upload

Ajmo ovako... sporo i ispocetka...

Ja zelim uploadati novu wordpress temu i zanima me na koj server se trebam spojiti. Ako upišem domenu, password i username koji koristim za login na wordpress-u, neide... piše da postoji ta domena, ali da priloženi podaci ne valjaju.

Ako je netko od vas to radio, molim njega, ili nju da mi pomogne jer sam na rubu živčanog, zato molim opis postupka, od početka do kraja... tnxSramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wordpress theme upload

ako je tema više za podforum RAZVOJ WEB STRANICA, neka administrator prebaci, ali mislim da tu bolje "paše"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wordpress theme upload

Moraš sa FTP programom npr. FileZilla-om uploadati temu u /wp-content/themes. U FTP program upiši ime FTP servera, FTP username i password, samo tako možeš prebaciti temu na server.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 23:31 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wordpress theme upload

To i ja znam, ali me zanima na koj server treba uploadat, normalno bi bilo u svoj prostor na wordpressu, ali nece spojiti preko mog usera i passworda koje koristim za pristup mome accountu...

17 godina
protjeran
toon kaže...

To i ja znam, ali me zanima na koj server treba uploadat, normalno bi bilo u svoj prostor na wordpressu, ali nece spojiti preko mog usera i passworda koje koristim za pristup mome accountu...

Pa valjda si dobio podatke od hostinga.

17 godina
neaktivan

Pa na wordpressu ne dobis nikakve posebne podatke osim one koje sam odredis ( username i password ), a sa tim podacima e radi. Sad mene zanima ako se mozda treba uploadat na neki drugi server preko kojeg wordpress onda "vuce" te podatke, to jest tu temu. I ako da, koji web host je najprimjereniji tome?

17 godina
protjeran
toon kaže...

Pa na wordpressu ne dobis nikakve posebne podatke osim one koje sam odredis ( username i password ), a sa tim podacima e radi. Sad mene zanima ako se mozda treba uploadat na neki drugi server preko kojeg wordpress onda "vuce" te podatke, to jest tu temu. I ako da, koji web host je najprimjereniji tome?

Nisam znao da koristiš wordpressov free hosting, nešto kao kako ima phpbb free hosting za forume. Nažalost nebi ti znao reči. Možda ti je jednostavnije naći neki free web host i od tamo instalirati wordpress.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice