evo ovako stvari stoje
pregledao sam forum i nisam našao da neko piše o sličnom problemu
imam dual-boot sa XPom i na XPu na nekim HR serverima u CoD4 ping mi je 20 dok na istima sa win7 ping ide i preko 90
znali neko što može biti uzrok tome
evo ovako stvari stoje
pregledao sam forum i nisam našao da neko piše o sličnom problemu
imam dual-boot sa XPom i na XPu na nekim HR serverima u CoD4 ping mi je 20 dok na istima sa win7 ping ide i preko 90
znali neko što može biti uzrok tome
a kod mene obrnuta situacija. na win7 ping oko 30 a na xp preko 120... ne znam o čemu to ovisi al garant nije do OS-a
radi se o tome da je na speedtestu ping jednak na oba OSa
samo je u igri za 60 veći a 7icu još nisam dobro upoznao pa sam mislio da je možda nešto od opcija unutar nje
čak i xfire prikazuje pingove jednako u oba OSa
Eto da i mene sustignu razni problemčići.
Situacija je slijedeća: ping je ogroman kao što prikazuje slika
Brzina downloada i uploada je normalna ali trza pri otvaranju stranica (reinstalirao sam FF, probao sa IE - isto).
Sinoć je sve bilo ok ali od jutros banana. Zvao sa T-Com, resetirali su i pročistili liniju (vjerojatno su pustili Mr. Muscola kroz mrežu) ali opet isto.
Reinstalirao drivere za mrežnu - ništa. Dignuo Ubuntu live distribuciju i vidi vraga, Speedtest pokazuje pink oko 45?! Probavao sam nekoliko puta i normalno je otvarao stranice bez ikakve zadrške tj. trzaja (koristeći FF).
Pretpostavljam da se uzrok krije u samom os-u (W7 Ultimate 32-bit). Također komp je preskeniran raznim alatima (mbam i slični) i nema traga nikakvoj gamadi.
Ako netko ima bilo kakav prijedlog molim da mi javi.
Unaprijed zahvaljujem.
Eto nakon mozganja problem je rješen (nadam se da se neće ponovit).
Stvar je bila ZoneAlarm pro firewallu. Isključivanje dotičnog nije ništa promjenilo ali njegova deinstalacija, čišćenje registryja pa ponovo instaliranje dalo je rezultata.
Prije njegovog uklanjanja probao sam u safe modu sa uključenimm networkingom i sve je bilo ok tj. ping normalan. To mi je odmah dalo sumnju na ZA.
Eto rezultati dok je problem bio prisutan:
I nakon uspjesne reinstalacije ZA:E pa drago mi je zbog riješenog problema sa ZA. I meni je on u prošlosti stvarao razne probleme pa sam od njega odustao. Moj problem je što je kod mene čista instalacija 7-mice bez ikakvih antivirusa ili vatrozidova a ping je problematičan samo u igrama. Probao sam hrpu stvari sa raznih foruma i nameće se samo jedan zaključak - stara matična sa starom mrežnom nForce3 za koji kažu da je problematičan i mislima da je to to do novog kompa
LoL
Pozz.......
Zvao sam
I ja imam problem sa pingom u cod-u i nekim drugim igrama....igram 15 min sa 35 ping i onda mi pocne skakati na 500 i do 800 mi dođe i tako drži.....neznam zbog cega je to.
Zvao sam T-Com i jucer mi dođe serviser pogledati ruter i izmjerit brzinu....i kaze da je ruter uredu i da je brzina iz rutera uredu.....ali meni je i dalje ping visok..Imam windows XP....mozda znate kako to da rijesim??da reinstalam windows??mislim staviti windows 7 ponovo,jer prije na win 7 nisam imao takvih problema...
A za ruter imam "Gigaset SX 763 WLAN dsl"......ako tko zna neka samo napise..
Hvala!!
Imao sam sličan problem.Sukobili su se NOD32 Antivirus + Google Chrome na Windows 7...Pogledajte koje AV programe koristite i Koji web preglednik...
Imao sam AVG 2011...ali sam ga izbrisao.......a preglednik imam Mozillu Firefox.
locko si mi temu pa cu tu da se obratim
znaci isti problem nezz kako da ga rjesm procitao sam sve komentare ali nijedan mi nije jasan dokraja ako mi mogao stepen po stepen napisati?
u mene je adsl internet to je zicni internet