Lijep pozdrav.
Prije 3 dana počeo sam imati problema s internetom tako da se znatno usporio i puca svakih 5 minuta . Spajam se na wi fi sa kompjutera , 2 mobitela i 2 laptopa i do sad nije bilo nikakvih problema. Na kompjuteru pokazuje pun signal ali sporo radi , dok na ostalim uređajima uopće ne hvata signal . U kući se nalazi router na gornjem katu i repeater na donjem te se spajam na repater . U početku mi se činilo kako se možda nešto pobrkalo pa se spajam na router ali očito nije to jer sam probao sve moguće .
Na slici ispod se vidi 2 wifi-ja i vidi se da sam spojen na ovaj gdje je signal vrlo slab , ali kad se probam spojiti na ovaj gdje je pun samo se spoji na ovaj drugi.
Zna netko u čemu je problem?
btw. na speedtestu u nekim trenucima pokazuje punu brzinu ,a nekad padne na 0.70-0.90 (inače je 900)
EDIT: Na mobitelima pokazuje pun signal , ali kad se spojim padne na najmanje . Nekad se neće ni spojiti , pokazuje pun signal , kliknem connect i samo piše "Saved,Secured" i to je to . I do sada sam se spajao preko static ip-a , na automatic ip nije uopce radilo ,a sad je isto i na static i na automatic , radi ali jako sporo i puca svakih 5 minuta .