Wi-fi problem

poruka: 6
|
čitano: 3.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Wi-fi problem

Ovako, odkad sam se preselio u novu sobu, wi-fi mi ne radi, npr. uzmem mobitel i pretražim mreže da se spojim na internet, vidim svoju internet mrežu i kada se idem spojiti piše mi da je onemogućeno jer je zaštićeno WEP ključem...

Na routeru mi svijetli narančasto svijetlo na području WLANa... Zanima me kako da to popravim? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wi-fi problem
Pa uneses sifru. Ako ne znas, pitaj starog za sifru.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Ma znam šifru, i unio sam ju i znam da je točna. Prije nije bilo takvog problema, otkada sam se preselio u novu sobu, to se počeolo dešavati...

16 godina
Defa.psd kaže...

..Na routeru mi svijetli narančasto svijetlo na području WLANa... Zanima me kako da to popravim? Hvala.

-narančasta boja je samo korak do crvene.. pogodi zašto?

-vjerojatno se modem resetirao na factory postavke, stari modeli koriste WEP, koji je sve samo ne siguran. Spoji se žicom i podesi željenu enkripciju za wlan, npr WPA-PSK (ver 1 ili 2 ili obje), poželjno wpa2, ako ti svi uređaji podržavaju.

-za svaki slučaj, možeš podesiti passworde, ako su bili jednako kao prije, vjerojatno će svi uređaji proraditi nakon 'popravka' enkripcije ili ćeš morati ponovo se spojiti s user-pass za wlan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
To se desava samo u tvojoj sobi a ne i pokraj routera? Sta je s drugim uredjajima?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

I na laptopu i nadrugom mobitelu je isti problem, router mi je u novoj sobi, premjestio sam ga...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice