Warcraft 3 lan problem

poruka: 10
|
čitano: 2.287
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Warcraft 3 lan problem

Znam da ima o ovoj temi rasprava medjutim nikako da riješim svoj problem. Igrali bi preko lan-a frozen thron (koristimo hamachi) medjutim  ne mozemo se vidjet. Do sad nije bilo problema dok smo dvojica igrali ali kad nam se treći prijatelj priključio počeli su problemi.  Sve je dobro dok prvi prijatelj otvori igru (možemo se svi priključit) dok kad ja otvorim igru može samo ovaj prvi (isto tako kad treći otvori igru ja ne mogu ga vidjet odnosno priključit). Ovo vas pitam jer bi ja i pridošli prijatelj češće igrali sami.

Da odmah napomenem - svi imamo istu verziju igre (patch 1.24)

svima su isključeni firewall i antivirusni

svi imamo windows 7

svi smo na isti način instalirali igru i ništa nismo mijenjali u postavkama

Znam da je nekom ovo "pice of cake" pa zato molim vašu pomoć oko ovog problema. Ako nešto trebam više mijenjati u pojedinim postavkama molim samo da mi to dobro objasne :)

Unaprijed hvala svima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Warcraft 3 lan problem

najvjerojatnije ti je problem u preslabom uploadu...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Warcraft 3 lan problem

sumnjam jer kad smo trojica igramo bez problema jedino što prvi prijatelj mora otvarat igru..

16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

najvjerojatnije ti je problem u preslabom uploadu...

Upload na lanu ne bi trebao biti problem.

Meni je Warcraft radio probleme s dva računala (nisu se vidjeli) dok nisam postavio ručno IP adrese i to po redu. (192.168.1.1 ruter, 1.2 prvi komp....)

S obzirom da je onda proradilo (prije toga je bio 1.1 ruter 1.2 komp 1.3 printer) nisam se dalje niti trudio vidjeti sto je bilo u kvaru :)

14 godina

Isprobao bih tu mogućnost al prvo jedno glupo pitanje gdje točno to da mijenjam (nikad nisam prčkao po tim stvarima)?

16 godina
neaktivan

Dakle:

Otvori Network and Sharing Center

Desno imas Change adapter settings

Desni klik na aktivnu konekciju i properties

U prozoru klik na Internet Protocol version 4 pa properties

onda klik na "use the following ip address" i u prvu kucicu utipkaj adresu koju zelis, klik na drugu ce sam popuniti subnet mask (ako ne 255.255.255.0) an default gateway je adresa routera

poklikaj OK. Malo proguglaj ako naletis na probleme :)

13 godina
neaktivan
Warcraft 3 lan problem

Hamachi je loš program, COMODO Unite je for the win.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

OOOO OO OO!

tek sam sada skuzio da igrate preko hamachija. Stvarno trebam pazljivije citati, zanemari sve moje postove ja sam se bavio sa pravim LANom XD

Ups :P haha

14 godina

Problem riješen.... instalirao comodo unite i igramo bez problema... ko bi rekao da je problem u hamachiju. Još jednom hvala svima :)

13 godina
neaktivan
lordsith kaže...

Problem riješen.... instalirao comodo unite i igramo bez problema... ko bi rekao da je problem u hamachiju. Još jednom hvala svima :)

Jako malo ljudi koristi Unite, a divan je program. Ja ga koristim za sve pa i za konstantno održavanje share-anih datoteka u mreži.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice