Visoki packet loss B.net

poruka: 1
|
čitano: 942
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Visoki packet loss B.net

Poz! 

Kao sto naslov kaze , borim se vec naredna 3 dana sa visokim packet lossom .

Sve je krenulo u petak negdje oko 00:30 usred CS:GO game-a kada mi je igrica pocela strasno lag-at . Nije mi bilo jasno radi cega lag-a jer je ping bio solidan nekih 40ms i packet loss je bio 0% . Nakon game-a sam malo kopao po kompu da skuzim sta zdere tolko internet no medutim nista nisam nasao. Danas igrom slucaja , odem na teamspeak i frend mi kaze da mi glas uzasno jako steka i odem pogledati connection info kad evo problema Packet Loss Out iznosi 35% . E sada neznam stvarno vise gdje da trazim i sta da trazim ako je problem do mene , ponestale su mi sve ideje.

Zvao sam B.net i rekli su da ce tehnicar doci provjeriti o cemu se radi u srijedu pa ako je neki manji problem rade bi ga rjesio sam nego da se blamiram pred tehnicarom ukoliko netko od vas ima ideju sta bi moglo biti.

Router sam resetirao na tvornicke postavke 2 puta i ne pomaze. Spojen sam sa kompom zicano i cak sam probao stavit wifi karticu u maticnu jer sam mislio da je mozda u zici problem no ista stvar se desava i kad je na wifi-u . Trenutna ugovorena brzina mi je 120/15 . 

Na slici mozete vidjeti kako speedtest mjeri brzinu od 52 Mbps ali Steam i bittorrent ne prelaze 300-450 KB/s u downloadu ,a inace skida po 14.5 MB/s.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.11.2017 9:59 (xLockdown).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice