Evo ja se drugi put u ovoj temi javljam da se pametujem, ali nemogu si pomoć. Kad imate problem zovite službu za korisnike. Nisu svi baš tamo bedaci. Za ovi problem drugog telefona bi sigurno oni bili dali savjet da se isključi. Znam to jer sam osobno u pet šest situacija za frendove zvao kad je došlo do problema i svaki put su me upitali da li imam spojen drugi telefon negdje u kući. Tih nekoliko glupih procedura (tipa upalit router, povratak na tvorničke....) mogu spasit mnogo živaca i pojedenih noktiju...
Oni u službi za korisnike imaju proceduru kako radu i obavezno im bude ovih nekoliko glupih savjeta, ali često spasu situaciju...
Dok se po forumima može naći masu savjeta od samoprozvanih stručnjaka i često se ne može razabrati prava i kvalitetna informacija. A najače mi je kad forumaši radu posao bez posla.
To što oni govor, to svatko malo pametniji če sam riješit, a ne ovi balavci koji kad im nešto neradi odmah na forume, a da nisu prstom makli i sami probali riješit problem.
ko nije nista napravio pa budimo realni nisam dobio nikakvu pomoc jednio zvati sluzbu.i sam se sjetio probavati telefone i mjenjati rutere i resetirati ih,mjenjati firmware tako da je forum bila predzadnja mogucnost (zadnja je sluzba koju sam morao zvati )