Što napraviti kada vam roditelji isključe net? zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 4.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Što napraviti kada vam roditelji iskljuće net?

Evo ovako pošto će meni moji roditelji sad u 23:00 ugasit net došao sam na ideju da kad oni zaspu upalim ruter odem na http://192.168.1.1 i iskljućim ruter s neta i iskljućim ruter na dugme i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Što napraviti kada vam roditelji iskljuće net?

daj odi im u sobu i reci da nebudu nenoramalni seljaci covjece

15 godina
neaktivan

Koja je poanta ili cilj toga?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

5 0 hvala 2
15 godina
protjeran

Počni učiti. Shvati školu ozbiljno. To je tvoja jedina obaveza.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Moj PC  
13 0 hvala 1
16 godina
Don Kihoty kaže...

e upravu si idem i ja evo gasim komp jeba me komp nema krua od kompa

16 godina
protjeran

Al kontajte ovo sad npr starom se google pobrka i ja moram naštimat e ak on meni neda net onda nedam ni ja njemu.....kontate?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bogme ništa ne kontam.

alrighty then

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemozes ukljuciti ugasen router spajajuci se na gateway jer je iskljucen...mora se ga manualno uljuciti

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina

ne bas zapravo

15 godina
protjeran

U potpunosti te podržavam Done i potpisujem to rečeno. Ja bi da sam mu otac čitav net iskopčao na mjesec dana dok ne promjeni navike. sljedeći mjesec opet isto - opet nema neta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:27 (tajkunko).
16 godina
protjeran
dncrmt kaže...

Ja bogme ništa ne kontam.

Sad ti oni zabrane net moš i ti njima sam ti njima duplo uskratiš! znaći ja odem sam na mom ruteru disconect i oni isto nemaju ništa! a i ide mi na jetra ja im namještam google i tak to a oni meni nedaju net da mi radi a torrent da skida to je za poludit!

15 godina
neaktivan
Pislje kaže...
Don Kihoty kaže...

e upravu si idem i ja evo gasim komp jeba me komp nema krua od kompa

još si tu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran
eXpl0it kaže...

nemozes ukljuciti ugasen router spajajuci se na gateway jer je iskljucen...mora se ga manualno uljuciti

E pa oni zaspe a ti se išuljaš u dnevni i ukljućiš ruter i diskonektuješ s neta i iskljućiš ga manualno i ujutro ono ništa neradi!

17 godina
neaktivan

hhahaha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma radi što hoćeš!

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:29 (dncrmt).

7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...
eXpl0it kaže...

E pa oni zaspe a ti se išuljaš u dnevni i ukljućiš ruter i diskonektuješ s neta i iskljućiš ga manualno i ujutro ono ništa neradi!

Jadni s tobom roditelji.

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako pošto će meni moji roditelji sad u 23:00 ugasit net došao sam na ideju da kad oni zaspu upalim ruter odem na http://192.168.1.1 i iskljućim ruter s neta i iskljućim ruter na dugme i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?

Zvuči kao zli plan...

17 godina

Dok god živiš kod njih i dokle god oni plaćaju račune koje napraviš, imaju ti pravo uvjetovati korištenje luksuza čime god požele. U tvom slučaju je to očito škola, što je vidljivo nepravilnim korištenjem slova "ć".

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LOL

Za početak:

Hm... ma zapravo, evo još jedan:

OK, sad kad smo to riješili, objasni mi kako se "namjesti Google"?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
andy0101 kaže...

LOL

Za početak: Hm... ma zapravo, evo još jedan: 

OK, sad kad smo to riješili, objasni mi kako se "namjesti Google"?

Ama njimaaaaaa oni oće iGoogle i sad npr instaliraju orbit downloader i instaliraju i promjeni se google i oni nekontaju vratit! a to je naj gore oni mene trebaju a nedaju net!

16 godina
odjavljen

Za tvoje dobro, nadam se da te neće pustit na net do tvoje 18-te (dakle 8 godina).

Dok budeš bez neta, ko prvo, nabavi si koju knjigu o gramatici i rječnik. Malo to prouči da se naučiš pisati. Ko drugo, Bug forum će malo odahnuti od tebe i tvojih tema, poruka i fiks ideja.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran

ih

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:41 (Don Kihoty).
17 godina
neaktivan
Što napraviti kada vam roditelji isključe net?

Zašto jednostavno ne bi resetirao ruter na onom malom dugmiću na ruteru koji možeš stisnuti jedino s čačkalicom??

Vidim, nije lako ni tebi s tvojim starcima, ni tvojim starcima s tobom... Mani se ćorava posla...

~~~ Pička, šolja, kurac ~~~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ček ček. Neznas šta je homepage, a prčko bi po ruteru? Il šta već. Daj dobro ti je netko rekao. Nauči č i ć. I postoje i drugi dijakritički znakovi osim uskličnika.
hmda
16 godina
neaktivan

Ja se sjećam vremena sa dial-upom,moraš pitat mamu ili tatu da ti jednom tjedno dopuste sat vremena na internet.U ta vremena sam masovno skidao stranice wikipedia,memory alphe i wowikie.

Oni plaćaju račune ne ti,pa skupi novaca i reci im da ćeš ti plaćat(to njima nije prihvatljivo,jer onda gube autoritet,hebi ga ja sam trenutno odlikaš i stalno mi pametkuju da sam previše na netu).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Slash 666 kaže...
Ček ček. Neznas šta je homepage, a prčko bi po ruteru? Il šta već. Daj dobro ti je netko rekao. Nauči č i ć. I postoje i drugi dijakritički znakovi osim uskličnika.

Ama znam oni neznaju!!!!!!!! i ne bi 8 godina nego 4!

16 godina

Pa ako ti žele isključiti net sigurno imaju dobar razlog za to... ali ti to ovdje ne želiš priznati, nego tražiš da te podržimo u tim dječijim igrama...

Još 14 minuta, pa si offline... a jadan...

Nego uvijek možeš po noći (kada oni odu spavati) u tajnosti izraditi kantenu s kojom ćeš susjedima krasti signal... samo nemoj da te otkriju jer bi kazna sigurno bila velika... hahahah.

Ma strašno na kakve sve teme neću naići na ovom forumu...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?

Nije dobra ideja.

Oni ce nazvati support,likovi preko telefona ce skontati da je neko dirao router,namjestili bi password na 192.168.i.tako.dalje.  i ti bi bio u banani.

Okani se ovoga. Ostat ces bez interneta do kraja zivota

Hint:

Ukljuci Wi-Fi na routeru,nabavi kakav Wi-Fi USB stick i surfaj

Hint 2:

Sakrij USB Stick da te ne vide

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
protjeran
RE: Što napraviti kada vam roditelji isključe net?
MatkoBB kaže...

Pa ako ti žele isključiti net sigurno imaju dobar razlog za to... ali ti to ovdje ne želiš priznati, nego tražiš da te podržimo u tim dječijim igrama...

Još 14 minuta, pa si offline... a jadan...

Nego uvijek možeš po noći (kada oni odu spavati) u tajnosti izraditi kantenu s kojom ćeš susjedima krasti signal... samo nemoj da te otkriju jer bi kazna sigurno bila velika... hahahah.

Ma strašno na kakve sve teme neću naići na ovom forumu...

Hehe ima antena na balkonu na metli i sam uštekam ju umjesto ove što je sad na kompu al mali problem svi susjedi zaštitili net! a nekontam zaštitu im probit!

16 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?

Nije dobra ideja.

Oni ce nazvati support,likovi preko telefona ce skontati da je neko dirao router,namjestili bi password na 192.168.i.tako.dalje.  i ti bi bio u banani.

Okani se ovoga. Ostat ces bez interneta do kraja zivota

Hint:

Ukljuci Wi-Fi na routeru,nabavi kakav Wi-Fi USB stick i surfaj

Hint 2:

Sakrij USB Stick da te ne vide

E ja sam preko WiFi-a na net spojen stick znam od koga bi mogao nabaviti....sam plaćam bonove i to je to!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice