Evo ovako pošto će meni moji roditelji sad u 23:00 ugasit net došao sam na ideju da kad oni zaspu upalim ruter odem na http://192.168.1.1 i iskljućim ruter s neta i iskljućim ruter na dugme i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?
daj odi im u sobu i reci da nebudu nenoramalni seljaci covjece
Koja je poanta ili cilj toga?
Počni učiti. Shvati školu ozbiljno. To je tvoja jedina obaveza.
e upravu si idem i ja evo gasim komp jeba me komp nema krua od kompa
Al kontajte ovo sad npr starom se google pobrka i ja moram naštimat e ak on meni neda net onda nedam ni ja njemu.....kontate?
Ja bogme ništa ne kontam.
nemozes ukljuciti ugasen router spajajuci se na gateway jer je iskljucen...mora se ga manualno uljuciti
ne bas zapravo
U potpunosti te podržavam Done i potpisujem to rečeno. Ja bi da sam mu otac čitav net iskopčao na mjesec dana dok ne promjeni navike. sljedeći mjesec opet isto - opet nema neta.
Ja bogme ništa ne kontam.
Sad ti oni zabrane net moš i ti njima sam ti njima duplo uskratiš! znaći ja odem sam na mom ruteru disconect i oni isto nemaju ništa! a i ide mi na jetra ja im namještam google i tak to a oni meni nedaju net da mi radi a torrent da skida to je za poludit!
e upravu si idem i ja evo gasim komp jeba me komp nema krua od kompa
još si tu
nemozes ukljuciti ugasen router spajajuci se na gateway jer je iskljucen...mora se ga manualno uljuciti
E pa oni zaspe a ti se išuljaš u dnevni i ukljućiš ruter i diskonektuješ s neta i iskljućiš ga manualno i ujutro ono ništa neradi!
hhahaha
E pa oni zaspe a ti se išuljaš u dnevni i ukljućiš ruter i diskonektuješ s neta i iskljućiš ga manualno i ujutro ono ništa neradi!
Jadni s tobom roditelji.
Evo ovako pošto će meni moji roditelji sad u 23:00 ugasit net došao sam na ideju da kad oni zaspu upalim ruter odem na http://192.168.1.1 i iskljućim ruter s neta i iskljućim ruter na dugme i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?
Zvuči kao zli plan...
Dok god živiš kod njih i dokle god oni plaćaju račune koje napraviš, imaju ti pravo uvjetovati korištenje luksuza čime god požele. U tvom slučaju je to očito škola, što je vidljivo nepravilnim korištenjem slova "ć".
LOL
Za početak: Hm... ma zapravo, evo još jedan:
OK, sad kad smo to riješili, objasni mi kako se "namjesti Google"?
Ama njimaaaaaa oni oće iGoogle i sad npr instaliraju orbit downloader i instaliraju i promjeni se google i oni nekontaju vratit! a to je naj gore oni mene trebaju a nedaju net!
Za tvoje dobro, nadam se da te neće pustit na net do tvoje 18-te (dakle 8 godina).
Dok budeš bez neta, ko prvo, nabavi si koju knjigu o gramatici i rječnik. Malo to prouči da se naučiš pisati. Ko drugo, Bug forum će malo odahnuti od tebe i tvojih tema, poruka i fiks ideja.
Zašto jednostavno ne bi resetirao ruter na onom malom dugmiću na ruteru koji možeš stisnuti jedino s čačkalicom??
Vidim, nije lako ni tebi s tvojim starcima, ni tvojim starcima s tobom... Mani se ćorava posla...
Ja se sjećam vremena sa dial-upom,moraš pitat mamu ili tatu da ti jednom tjedno dopuste sat vremena na internet.U ta vremena sam masovno skidao stranice wikipedia,memory alphe i wowikie.
Oni plaćaju račune ne ti,pa skupi novaca i reci im da ćeš ti plaćat(to njima nije prihvatljivo,jer onda gube autoritet,hebi ga ja sam trenutno odlikaš i stalno mi pametkuju da sam previše na netu).
Ama znam oni neznaju!!!!!!!! i ne bi 8 godina nego 4!
Pa ako ti žele isključiti net sigurno imaju dobar razlog za to... ali ti to ovdje ne želiš priznati, nego tražiš da te podržimo u tim dječijim igrama...
Još 14 minuta, pa si offline... a jadan...
Nego uvijek možeš po noći (kada oni odu spavati) u tajnosti izraditi kantenu s kojom ćeš susjedima krasti signal... samo nemoj da te otkriju jer bi kazna sigurno bila velika... hahahah.
Ma strašno na kakve sve teme neću naići na ovom forumu...
i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?
Nije dobra ideja.
Oni ce nazvati support,likovi preko telefona ce skontati da je neko dirao router,namjestili bi password na 192.168.i.tako.dalje. i ti bi bio u banani.
Okani se ovoga. Ostat ces bez interneta do kraja zivota
Hint:
Ukljuci Wi-Fi na routeru,nabavi kakav Wi-Fi USB stick i surfaj
Hint 2:
Sakrij USB Stick da te ne vide
Pa ako ti žele isključiti net sigurno imaju dobar razlog za to... ali ti to ovdje ne želiš priznati, nego tražiš da te podržimo u tim dječijim igrama...
Još 14 minuta, pa si offline... a jadan...
Nego uvijek možeš po noći (kada oni odu spavati) u tajnosti izraditi kantenu s kojom ćeš susjedima krasti signal... samo nemoj da te otkriju jer bi kazna sigurno bila velika... hahahah.
Ma strašno na kakve sve teme neću naići na ovom forumu...
Hehe ima antena na balkonu na metli i sam uštekam ju umjesto ove što je sad na kompu al mali problem svi susjedi zaštitili net! a nekontam zaštitu im probit!
i ujutro kad upale ruter ono nema ni max tv-a ni neta jel dobra ideja?
Nije dobra ideja.
Oni ce nazvati support,likovi preko telefona ce skontati da je neko dirao router,namjestili bi password na 192.168.i.tako.dalje. i ti bi bio u banani.
Okani se ovoga. Ostat ces bez interneta do kraja zivota
Hint:
Ukljuci Wi-Fi na routeru,nabavi kakav Wi-Fi USB stick i surfaj
Hint 2:
Sakrij USB Stick da te ne vide
E ja sam preko WiFi-a na net spojen stick znam od koga bi mogao nabaviti....sam plaćam bonove i to je to!