Spajanje dva rutera

poruka: 7
|
čitano: 2.397
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Spajanje dva rutera

evo mene mući ovo imam jedan ruter na prizemlju (thompson t-com) ja sam na katu spojen sa bežićnim D- link koji je spojen na komp. preko usb-a.mene zanima dali ja mogu spojiti na katu tu gdje mi je raćunalo drugi ruter da  mi je kompjuter spojen žićano .mislim na isti takav ruter kji je dolje u prizemlju a da su oni povezani ovako bežićno ka ovaj d-link.to sve pišem jer bi tu na katu želio gledati card shering preko drimbox-a.imam drim-500 koji bi trebao biti žićano povezan iz rutera a normalno neda mi se bušit taraca a ma onom dolje ruteru starci gledaju maxtv ako ko može pomoći.hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spajanje dva rutera

šta niko nema ni rijeći.mene zanima je li to uopće moguće

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:27 (juljev).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spajanje dva rutera

Stari moj, ko će razumiti šta st ti napisao! Može li jasnije?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spajanje dva rutera

pošto sam laik u tome neznam kako bi drugčije objasnio.ja sam povezan kućnom mrežom i imam pristup internetus kompjuterom ali mi je problem šta bi tija  da se povežem i sa drimboxom da mogu pratiti satelitsku televiziju priko cardsharing.ali taj drimbox ili bar ovaj koji ja imam mora biti povezan žićano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje dva rutera
juljev kaže...

pošto sam laik u tome neznam kako bi drugčije objasnio.ja sam povezan kućnom mrežom i imam pristup internetus kompjuterom ali mi je problem šta bi tija  da se povežem i sa drimboxom da mogu pratiti satelitsku televiziju priko cardsharing.ali taj drimbox ili bar ovaj koji ja imam mora biti povezan žićano

Podržava li dreambox wireless? Ako ne podržava, nema ti druge nego provući kablo...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
RE: Spajanje dva rutera

ne možeš spojiti nikako idi kablom do računala

14 godina
neaktivan
Spajanje dva rutera

hvala!koliko sam razumio onda bi mogao gledati ali bi trebao kompjuter non stop raditi.je sam li u pravu molim odgovor i ako ko ima kakvo drugo riješenje dobro bi došlo

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 21:15 (juljev).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice