Spajanje 2 wlan modema bežično?

poruka: 14
|
čitano: 10.295
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Iama jedno malo čudnije pitanje; nemam onaj usb stick za wlan ali imama 2 bežična t - comova rutera ... obadva su 100% ispravna.. zanima me dali bih mogao 1. wlan ruter spojit na telefonsku liniju i sve standardno da ide na net a drugi uštekat jedno 10m dalje samo u struju i povezat s lanom komp al ne i spojit ga na telefon da se spoji na net... i onda da onaj 1. odašilje wlan a da ga ovaj prima i meni preko lana šalje u komp... ako shvačate; malo sam zakompliciro.. znali trebam 2 w lan rutera umrežit al bežično da kumuniciraju međusobno a da nisu povezani žicomđ

1. Thomson

2. simens ..

oba su iz t-coma... ovaj thomson je ovaj najknoviji model.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zna li ITKO?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ti u biti želiš da ti jedan router bude u client modu, tj da ti služi kao wlan kartica. možda je moguće s tim routerima. napiši koji model thompsona imaš pa ćemo dalje nekako.

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Spajanje 2 wlan modema bežično?

Ovako imam Thomson TG 782(i) i siemens gigaset sx 763... ovaj thomson mi je sad spojen na mrežu i preko njega i surfam ... a htjeo bih da taj siemens glumi wlan mrežnu kartcu ... a ako ne može to siemens,a može thomsno lako ja njih prespojim samo neka netko kaže kako da izvedem da wlan modem bude "mrežna kartica"

16 godina
protjeran

Ima ovdje nešto LINK ali koliko sam skužio iz njihovog razgovora - neće ići

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

Spojis se sa siemensome s cabelom i upises njegovu adressu u browser, i nades za spajanje prek w-lana,upalis thompsona ustekas ga itd...i ukljuci mu wlan...i da promjeni ima ip adrese ak su iste jer nemres imat dvije site na mrezi

to kaj si ti procital je vezano uz d-link i njegov firmware...ako on ima thompsona i simensa trebalo bi biti moguce

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 15:59 (juky).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

znači to bi trebalo lako funkcionirat....

16 godina
protjeran

ee aj pls mi prevedi i napiši ukratko s tog linka ja sam ti inače za engleski malo puno neznalac .... la ovak znam što men treba oko kompa al ovako razumjevanje pročitanog čista katastrofa

16 godina
protjeran

ovako ja sam spojio thomsona da je modem i ruter koji je spojen na adsl i preko njega ide max tv.. zatim sam spojio lanom komp i siemens i upalio siiemens, našo tamo w lan opcije i probo svašta ali nikak neznam kako da naredim opcije da mogu izač naet preko wlana odnosno ima tamo neki scan i nađe on thomsona i sve al kak se na njega spojit i surfat

16 godina
protjeran

LJudi molim vas pomozite ... jako mi je to bitno nemog na net .... osim s kablom a kabal mi je onda jako nategnut a imam ovaj ruter imensov i thomsonov... sam mi recite kak da u thomsonu podesim mac adresu da mogu ust upisat adresu od siemensa i da oni se povežu

16 godina
neaktivan

Ne znam koje opcije ima thompson, ali gigaset ti daje opcije za repeater(wds), odnosno možeš spojiti do 3 uređaja (ap/router/repeater) da proširiš wifi mrežu. Što znači da ako ti je gigaset 'glavni' (u njega ide dsl linija), thompsonom bi se trebao moći zakačiti za njega ako ima takve opcije u njemu i obratno (opet ako thompson to može). U Gigasetu je to advanced settings > wireless network > repeater.

16 godina
protjeran

ok onda ču ja siemens spojiti na liniju... a el može netko nači kako u opcijama zakačit thomsona onda za siemensa da zajedno komuniciraju odnosno da moj kom komunicira sa thomsonom thomson bežično s siemensom i izlaz da ima na net onda

16 godina
protjeran

nakon svih mučenja meni to i dalje ne radi probo ovoo probo ono al nikako da se povežu jedan na drugi još se siemens oče povezat na thomsona ali ja ne mogu na net..

12 godina
neaktivan

imam dva rutera thomsona tg 782 kako da ih spojim wirelessom???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice