Slanje datoteka (brzo)!

poruka: 14
|
čitano: 2.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:07 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Uploadaj na rapidshare!

Zašto sarma ne leti??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Koja velicina?

0 0 hvala 0
17 godina
Slanje datoteka (brzo)!

Znaš da to koliko je brzo ovisi o tvom uploadu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:07 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Uf...a da mu posaljes postom?? 

Ne znam kakvu vezu imas, ali najvjerovatnije da bi vam za to trebalo nekoliko dana. Neka si sam skine sa neta, mislim da vam je bilo koje drugo rijesenje bolje osim ovoga. Ili, pošta.. ;)

Ma, ima nacina. Od torrenta kao sto Borg kaze, pa do toga da to cijepkas na dijelove od 700mb pa saljes servisima poput jumbo mail-a, ili dizes na ftp..no ostajem pri tvrdnji da nista od toga nece biti brze nego sto ce biti ako zaprzis dvd i posaljes mu postom (ako ne zivi u Keniji). 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 14:56 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Slanje datoteka (brzo)!
X-edd kaže...

4gba

torrent!!!

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Totalno je glupo da mu uploadaš igru jer će to potrajati jaaako dugo, pogotovo ako nemate rapidshare account da skine (40 partova za skidati je veoma puno)...

Ak on to misli skidati, onda mu je najbolje odma skinuti s torrenta ili već uploadanoga RSa ili kao što su već rpije rekli da mu ti pošalješ poštom...

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
17 godina
Slanje datoteka (brzo)!

ja bi to napravio tako da bi pustio neki direktorij na webu da se vidi i onda bi frend mogao sa download klijentom skidat kao bilo šta drugo.

Još bi napravio 10 rarova da lakše ide.

Čini mi se da ima neki free file sharing site jer sam s njega skidao davno ali stvarno se nesjećam kako se zvao.

Znam da sam skidao .iso od 1,2Gb sa njega.

Ako nađeš neki specializirani software a da je dobar naravno javi nam

EDIT: e da torrent je odlična ideja

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 14:55 (Exploder).

0 0 hvala 0
16 godina
X-edd kaže...

Htio bi frendu poslat igru preko neta nazalost nismo blizu kako bi mu mogo sto brze poslat s kojim programom probo sam preko cc file transfer presporo je

A da napraviš slijedeće:

Instaliraj igru na svoje računalo, onda sažmi (maksimalno) te podatke (preporučam 7-Zip).Registriraj se na icloud, tamo stavi tu komprimiranu datoteku i reci prijatelju korisničko ime i šifru od svog accounta i neka samo skine to na svoje računalo.Ovo nisam još pokušao, ali namjeravam.

16 godina
protjeran
Slanje datoteka (brzo)!

neisplati ti se na adsl-u slati tak velike datoteke da imaš dsl več bi nekak mogev.

Za one koji neznaju jedina je razlika između adsla i dsla da je adsl više prilagođen downloadu.

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

slazem se svima da se ne isplati to slati...sve da konekciju sa 2mb/s upload-a opet se to ne isplati tako...posta probaj ili da sam skine,ali ovo je lose ideja...

jos zamisli saljes to sve kao jednu datoteku i prekine ti se upload xD

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slanje datoteka (brzo)!

Najbolje poslat poštom - sprži na DVD, stavi u pismo sa zračnim mjehurićima, zakelji marku i za par dana je tamo. To dođe oko 5 kuna, koliko se sjećam. Manje gnjavaže (a možda i jeftinije) nego da šalješ internetom.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 16:24 (andy0101).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Najbolje poslat poštom - sprži na DVD, stavi u pismo sa zračnim mjehurićima, zakelji marku i za par dana je tamo. To dođe oko 5 kuna, koliko se sjećam. Manje gnjavaže (a možda i jeftinije) nego da šalješ internetom.

U idealnim uvjetima i s vezom od 4Mbit/256kbit trebat će ti oko 38h za upload i puno izgubljenih živaca ako je nešto pošlo krivo :)

Zato, 10min prženje DVD-a i skok do prve pošte :) Za 3 dana je na drugom kraju Hrvatske.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice