Molim modove ako ovdje temi nije mjesto nek je slobodno premjeste.Nisam znao di je staviti.Imam D-linkov 584T router,uTorrent 1.8.1.Problem je slijedeci:IP adresa izmedju rutera i kompa je fiksna i port je uredno otvoren na ruteru ali nakon nekog vremena nestane zeleni kruzic na uTorrentu i postane zuti trokutic ili cak crveni krug.Udjem u konfigurator rutera i vidim da port nije forwardan a uredno je bio.Ponovo ga prebacim u applied rules-apply-save and reboot i tako radi opet neko vrijeme.U uTorrentu je iskljucen DHT,uPNP port mapping i NAT-PMP port mapping.Molim vas ako netko ima iskustva s time.Cak sam stavio originalni D-linkov firmware i svejedno opet isto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije ti to jedini program za skidanje. probaj neki drugi bitlord i slicni.
Taj koristim i necu ga mjenjat osim ako ne rjesim ovaj problem.
Jedno pitanje, možda glupo ali evo... Zašto petljate s port forwarding-om kad su u pitanju programi tipa uTorrent i slični... Kod nekih velikih mreža bih i shvatio ali kod malih kućnih mreža???
Samo me zanima...
Provjeri još jednom:
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-584T/default.htm
Prema ovome http://www.forum.hr/showthread.php?t=280146 nisi jedini sa tim problemom..
Na ovom forumu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1193181 ima par rješenja (nijedno univerzalno)..
Očigledno model baš nije bajan..
Prvom prilikom taj d-link leti u baju.Ovo mi je drugi vec.Stavio sam mu cak originalni firmware al nista.Ovih dana cu dobit neki Siemensov pa cemo vidjet.U svakom slucaju hvala ti puno.
Ja sam imao takav problem, ali meni je izbrisao tek kada ga sam isključio iz struje, da je izbrisao sve postavke pa bi rekao: ajde nesmije ostat bez stuje, ali samo ta postavka.
Prvom prilikom taj d-link leti u baju.Ovo mi je drugi vec.Stavio sam mu cak originalni firmware al nista.Ovih dana cu dobit neki Siemensov pa cemo vidjet.U svakom slucaju hvala ti puno.
Očigledno model baš nije bajan..
moj ti je savjet da nađeš uvoznika tih routera koji ti imaš i postaviš mu problem
Problem rjesen.Skinuo sam Zonealarm pro i nastimao da ima jedan otvoren port i sve radi super.U ZA free firewallu se to nemoze namjestiti.
jel moze neko objasnit kako bih ja to napravio na svom routeru (Simens SE 555)? bio bih vam zahvalan
Molim modove ako ovdje temi nije mjesto nek je slobodno premjeste.Nisam znao di je staviti.Imam D-linkov 584T router,uTorrent 1.8.1.Problem je slijedeci:IP adresa izmedju rutera i kompa je fiksna i port je uredno otvoren na ruteru ali nakon nekog vremena nestane zeleni kruzic na uTorrentu i postane zuti trokutic ili cak crveni krug.Udjem u konfigurator rutera i vidim da port nije forwardan a uredno je bio.Ponovo ga prebacim u applied rules-apply-save and reboot i tako radi opet neko vrijeme.U uTorrentu je iskljucen DHT,uPNP port mapping i NAT-PMP port mapping.Molim vas ako netko ima iskustva s time.Cak sam stavio originalni D-linkov firmware i svejedno opet isto.
Da možda nemaš randomize port, nagađam?
Jedno pitanje, možda glupo ali evo... Zašto petljate s port forwarding-om kad su u pitanju programi tipa uTorrent i slični... Kod nekih velikih mreža bih i shvatio ali kod malih kućnih mreža???
Samo me zanima...
evo i meni se to događa kako da to rijesim stvarno me zivcira!!!