Router Problem

poruka: 3
|
čitano: 1.489
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Router Problem

Imam Netgearov wgr641 router.   I imam internet od bneta preko carneta znaci xcarnet ali to sve ide preko bneta! Nedavno su minjali vrstu spajanja sa PPoE na PPTP tehnologiju i od tada problem da mi nikako ne moze pokrenit internet vezu zajedno sa routerom i modemom! Kada sam modem ukljucim i napravim manualnu konekciju ona radi sve normalno ali tako necu jer zelim imati i sa routerom jer sam na njemu napravio wireles tako da mogu i sa drugim komp u mrezu! Oko ovoga sam se zezao mjesec dana i nikako napravit! razne tuortoriale sam gledao i nikako! Ja mislim da je problem u secrurity routera koje moram podesit da bi internet radio ali nikako! Router je sve naravno prebacen na PPTP nacin radi pass i sve isto tocno sam upisao ali nikako se spojit! i kada se manualno spajam sa conect to on se spoji i jos trebam cekat 30sec da bi mogao na internet! LOL! AJ pomognite ako znate jer sam router prosle godine uzeo i platio 500kn i stavrno dobro sluzi!

Hvala svima koji pokusate pomoci!

Pozz

PS:EVO kako podesim manualnu konekciju http://portal.bnet.hr/ST/windows-xp.htm

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 20:43 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Router Problem

koliko ja imam iskustva s ruterima ja imam thompsona i maxdsl druge veze ni nema na mom podrucju

ali to nema veze gle vecina rutera ti je namjestena da automatski trazi id i ppp jer ti se brojevi spajanja

malo cesto mijenjaju i tako ga namijesti a sto se tice warlesa iskljuci securyti cod netreba ti ja sam imo

isto s time codom problema i nisam se mogao spojiti s drugim compom sad sve radi ok

imam amd dual cor 6000+ 4gbddr2 ati 1gbddr3 i maxdsl jak sam zadovoljan s internetom

skidam brzinom i do 500kb/s a nepada mi nikad ispod 200kb/s tako da u jednom danu stignem skinut i do 20gb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Router Problem

JA ne znam jesi ti razumio moj problem! MOJ PROBLEM nije u spajanju komp na router to sa svaki put normalno odradim i naravno svaki put uspjesno bilo wireles ili zicno!

PROBLEM JE U TOME sto ja nemogu spojiti router i modem da mogu na internet preko routera da se on spaja i sve normalno! INACE TO JE SVE NORMALNO RADILO sa PPoE spajanjem ali sa PPTP spajanjem nikako se nemogu spojit na net pomocu routera da ide sve preko njega sto je prije uspjevalo a sada ne! To je problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 21:55 (Duje00).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice